Εκλογές δικηγόρων 2025: Έκλεισαν οι κάλπες σε Πειραιά και Θεσσαλονίκη – LIVE ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

Δημήτρης Φινοκαλιώτης ή Μαρούσα Πρωτοπαπαδάκη στη Θεσσαλονίκη - Ηλίας Κλάππας ή Πολυχρόνης Περιβολάρης στον Πειραιά

NEWSROOM
Εκλογές δικηγόρων 2025: Έκλεισαν οι κάλπες σε Πειραιά και Θεσσαλονίκη – LIVE ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

Σε εξέλιξη είναι η καταμέτρηση των αποτελεσμάτων στους Δικηγορικούς Συλλόγους Πειραιά και Θεσσαλονίκης, όπου οι κάλπες έκλεισαν στις 19:00.

Στον Δικηγορικό Σύλλογο Θεσσαλονίκης αναμετρώνται ο απερχόμενος πρόεδρος Δημήτρης Φινοκαλιώτης και η Μαρούσα Πρωτοπαπαδάκη.

Στον α΄ γύρο των εκλογών ο κ. Φινοκαλιώτης έλαβε ποσοστό 28,46% (1.096 σταυρούς) και η κυρία Πρωτοπαπαδάκη έλαβε ποσοστό 18,49% (712 σταυρούς).

Στον Δικηγορικό Σύλλογο Πειραιά διεκδικούν την πρώτη θέση ο νυν πρόεδρος Ηλίας Κλάππας και ο Πολυχρόνης Περιβολάρης.

Στον α΄ γύρο των εκλογών ο κ. Κλάππας έλαβε ποσοστό 48,38% (657 σταυρούς) και ο κ. Περιβολάρης έλαβε ποσοστό 24,3% (331 σταυρούς).

Ανάδειξη νέων προέδρων: LIVE ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

Η διαδικτυακή πλατφόρμα της Ολομέλειας Δικηγορικών Συλλόγων Ελλάδας δίνει τη δυνατότητα να παρακολουθήσoυν οι πολίτες live τα ποσοστά καταμέτρησης και τα εκλογικά αποτελέσματα σε κάθε Σύλλογο — από τα ποσοστά συμμετοχής έως την κατανομή ψήφων υπέρ των υποψηφίων.

Ζωντανά αποτελέσματα — Ολομέλεια Δικηγορικών Συλλόγων Ελλάδας

Ακολουθήστε το dikastiko.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο στο dikastiko.gr