Τετάρτη 19 Ιανουαρίου 2022

Εκλογές ΔΣΑ: Σε debate καλεί ο Δημήτρης Αναστασόπουλος τον Δημήτρη Βερβεσό

Ο κ. Αναστασόπουλος ευχαριστεί τους χιλιάδες συναδέλφους του που στήριξαν την υποψηφιότητα του και καλεί τους δικηγόρους να προσέλθουν στον δεύτερο γύρο της εκλογικής διαδικασίας «για την τελική ανατροπή».

NEWSROOM icon
NEWSROOM
Εκλογές ΔΣΑ: Σε debate καλεί ο Δημήτρης Αναστασόπουλος τον Δημήτρη Βερβεσό dikastiko

Εκλογές ΔΣΑ: Η κάλπη στον μεγαλύτερο δικηγορικό σύλλογο της χώρας “μίλησε” και ανέδειξε ως υποψηφίους για την προεδρία του ΔΣΑ τον νυν πρόεδρο Δημήτρη Βερβεσό ο οποίος έλαβε ποσοστό 29.37% και 3580 ψήφους (ενώ στο πρώτο γύρο του 2017 είχε πάρει 25.75% και 2785 ψήφους) και τον Δημήτρη Αναστασόπουλο που πήρε 21.63% και 2637 ψήφους (ενώ το 2017 είχε πάρει στον πρώτο γύρο 17.42% και 1884 ψήφους), όπως έγραψε το dikastiko.gr 

Tο μεσημέρι της Τρίτης ο ένας εκ των δύο μονομάχων, ο Δημήτρης Αναστασόπουλος ανακοίνωσε την πρόθεση του να καλέσει σε debate ενόψει του δεύτερου γύρου των εκλογών στο ΔΣΑ τον Δημήτρη Βερβεσό. Εκλογές ΔΣΑ

«Να συζητήσουμε για την αναδιοργάνωση του Συλλόγου μας, για την στήριξη των δικηγόρων, και δη των πιο αδύναμων, για την βελτίωση της καθημερινότητας μας και για τον εκσυγχρονισμό του επαγγέλματος μας»  αναφέρει σε δήλωση του ο κύριος Αναστασόπουλος και καλεί τον ανθυποψήφιο του αυτή τη φορά να ανταποκριθεί στην πρόσκληση «προς όφελος των δικηγόρων και της εκλογικής διαδικασίας».

Ο κ. Αναστασόπουλος ευχαριστεί τους χιλιάδες συναδέλφους του που στήριξαν την υποψηφιότητα του και καλεί τους δικηγόρους να προσέλθουν στον δεύτερο γύρο της εκλογικής διαδικασίας «για την τελική ανατροπή». «Πλέον, το δίλημμα είναι ξεκάθαρο: σε λίγες ημέρες αποφασίζουμε για το τι εκπροσώπηση επιθυμούμε, ποια πρόταση είναι στραμμένη στο μέλλον, ποιος μπορεί να τα καταφέρει καλύτερα», τονίζει και προτάσσει την ανάγκη μιας αλλαγής που απαιτεί η πλειοψηφία του δικηγορικού σώματος.

Εκλογές ΔΣΑ: Ολόκληρη η δήλωση του Δημήτρη Αναστασόπουλου

Θέλω να ευχαριστήσω από καρδιάς τους 2.637συναδέλφους που με στήριξαν και με τίμησαν με την ψήφο τους. Που επιβράβευσαν την παρουσία μας τα 4 χρόνια που πέρασαν εντός και εκτός Δ.Σ., για διαφάνεια, εκσυγχρονισμό και στήριξη των δικηγόρων. Το 2017 με εμπιστεύτηκαν στον α’ γύρο των εκλογών 1.884 συνάδελφοι, σήμερα είμαστε πολλοί περισσότεροι, πολύ πιο αισιόδοξοι, πολύ πιο δυνατοί! Κάναμε το πρώτο βήμα. Για την πραγματική αλλαγή στον ΔΣΑ. Για διαφάνεια, θεσμική θωράκιση του επαγγέλματος μας, στήριξη των πιο αδύναμων συναδέλφων μας, ανάταξη του κύρους μας. Εκλογές ΔΣΑ

Θέλω να καλέσω όλους τους συναδέλφους που επιθυμούν έναν ισχυρό Δικηγορικό Σύλλογο να συστρατευτούν μαζί μας για την τελική ανατροπή. Να ενώσουμε δυνάμεις για έναν ΔΣΑ που θα προστατεύει τα μέλη του, θα μάχεται για τα συμφέροντα τους και θα αποτελεί θεματοφύλακα των δικαιωμάτων των πολιτών απέναντι σε κάθε εξουσία και αυθαιρεσία. Ενωμένοι, να αφήσουμε πίσω μας το χθες που μας πλήγωσε και με τις αποφάσεις του στοίχισε στον κλάδο μας τα τελευταία τέσσερα χρόνια. Να δημιουργήσουμε έναν Σύλλογο για όλους!

Πλέον, το δίλημμα είναι ξεκάθαρο: σε λίγες ημέρες αποφασίζουμε για το τι εκπροσώπηση επιθυμούμε, ποια πρόταση είναι στραμμένη στο μέλλον, ποιος μπορεί να τα καταφέρει καλύτερα. Για αυτό ΚΑΛΩ και πάλι τον νυν Πρόεδρο Δημήτρη Βερβεσό σε μια ανοικτή δημόσια συζήτηση, με όποιους όρους εκείνος επιθυμεί. Να συζητήσουμε για την αναδιοργάνωση του Συλλόγου μας, για την στήριξη των δικηγόρων, και δη των πιο αδύναμων, για την βελτίωση της καθημερινότητας μας και για τον εκσυγχρονισμό του επαγγέλματος μας. Τον καλώ αυτή τη φορά να ανταποκριθεί, προς όφελος των δικηγόρων και της εκλογικής διαδικασίας.

#metodikigoro

Ακολουθήστε το dikastiko.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο στο dikastiko.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ