Πέμπτη 28 Οκτωβρίου 2021

Εκλογές ΚΙΝΑΛ: Κεγκέρογλου και Γερουλάνος στην “κούρσα” για την ηγεσία του κόμματος – Πέντε οι υποψήφιοι

Βασίλης Κεγκέρογλου και Παύλος Γερουλάνος στην “κούρσα” για την ηγεσία του Κινήματος Αλλαγής. Τα νέα δεδομένα.

NEWSROOM icon
NEWSROOM
Εκλογές ΚΙΝΑΛ: Κεγκέρογλου και Γερουλάνος στην “κούρσα” για την ηγεσία του κόμματος – Πέντε οι υποψήφιοι

Δύο ακόμα υποψηφιότητες έρχονται να προστεθούν στην λίστα για τον επόμενο Πρόεδρο του Κινήματος Αλλαγής. Πρόκειται για τον Βασίλη Κεγκέρογλου και τον Παύλο Γερουλάνο που ανακοίνωσαν την υποψήφιότητά τους υπό τα νέα δεδομένα που προέκυψαν μετά την απόσυρση της Φώφης Γεννηματά από την κούρσα, λόγω του προβλήματος υγείας που αντιμετωπίζει.

“Μάχη” με τους παραπάνω θα δώσουν επίσης ο Νίκος Ανδρουλάκης, ο Ανδρέας Λοβέρδος και ο Χάρης Καστανίδης.

Να σημειωθεί ότι οι δύο υποψήφιοι ζήτησαν να τους δοθεί ένα εύλογο χρονικό διάστημα, μέχρι το τέλος της άλλης εβδομάδας, για να συγκεντρώσουν τις 5.000 υπογραφές που απαιτούνται.  Η σχετική προθεσμία κανονικά έληγε αύριο.

Οι επιστολές των δύο υποψηφίων

Παύλος Γερουλάνος: «Η μη συμμετοχή της προέδρου Φώφης Γεννηματά σε αυτήν τη διαδικασία περιορίζει την αντιπροσώπευσή μας στην κοινωνία και είναι σημαντικός και ορατός ο κίνδυνος να στερηθεί η διαδικασία τη συμμετοχή πολιτών οι οποίοι συναποτελούν ένα πολιτικό δυναμικό που έχουμε ανάγκη πιο πολύ από ποτέ».

Βασίλης Κεγκέρογλου: «Σας καταθέτω το ενδιαφέρον μου να υποβάλλω υποψηφιότητα στις επικείμενες εκλογές για την ανάδειξη Πρόεδρου του Κινήματος Αλλαγής και παρακαλώ να μου χορηγήσετε το μητρώο μελών του Κινήματος». Παράλληλα σημειώνει πως «λόγω της αλλαγής των δεδομένων, παρακαλώ για τη χορήγηση της απαραίτητης προθεσμίας – τουλάχιστον μιας εβδομάδας, δηλαδή μέχρι την Παρασκευή 22/10/2021- προκειμένου να την υποβάλλω μαζί με τις απαραίτητες υπογραφές».

Ακολουθήστε το dikastiko.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο στο dikastiko.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ