Έκρηξη σε μάντρα στην Κοζάνη: Ελεύθερος αφέθηκε ο ιδιοκτήτης – Σε κρίσιμη κατάσταση ο πολυτραυματίας
Σε βάρος του έχει σχηματιστεί δικογραφία για παράβασης του Νόμου περί όπλων, έκρηξη, βαριά σωματική βλάβη και για παράβαση της εργατικής νομοθεσίας.

Ελεύθερος αφέθηκε ο ιδιοκτήτης της μάντρας στο Τσοτύλι Κοζάνης, όπου σημειώθηκε η έκρηξη από οβίδα του Β’ Παγκοσμίου πολέμου με αποτέλεσμα τον σοβαρό τραυματισμό δύο εργαζομένων. Θα οριστεί τακτική δικάσιμος.
Σε βάρος του έχει σχηματιστεί δικογραφία για παράβασης του Νόμου περί όπλων, έκρηξη, βαριά σωματική βλάβη και για παράβαση της εργατικής νομοθεσίας.
Σύμφωνα με την ΕΡΤ, ο 54χρονος πολυτραυματίας νοσηλεύεται στη ΜΕΘ του Ιπποκράτειου Νοσοκομείου Θεσσαλονίκης διασωληνωμένος με τραχειοστομία, ενώ δεν έχει σταθεροποιηθεί ακόμη η κατάσταση της υγείας του.
Ακρωτηριάστηκε το αριστερό του χέρι το οποίο ήταν μη βιώσιμο, ενώ μετά από πολύωρο χειρουργείο στο δεξί του πόδι όπου επίσης τραυματίστηκε, προς το παρόν, φαίνεται να μην χρειάζεται ακρωτηριασμό.
Φέρει εγκαύματα σχεδόν σε όλο του το σώμα σε ποσοστό που αγγίζει το 60%. Έχει γίνει ήδη συνεννόηση με τη μονάδα εγκαυμάτων του Νοσοκομείου Παπανικολάου Θεσσαλονίκης όπου και θα μεταφερθεί μόλις σταθεροποιηθεί η κατάσταση της υγείας του.
Ο δεύτερος τραυματίας 58 ετών νοσηλεύεται στο Νοσοκομείο Κοζάνης.
Ακολουθήστε το dikastiko.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο στο dikastiko.gr