Σάββατο 28 Νοεμβρίου 2020

Έκρηξη σε νεκροταφείο στην Τζέντα – Έλληνας αστυνομικός ανάμεσα στους τραυματίες – BINTEO – ΦΩΤΟ

Η έκρηξη σημειώθηκε κατά τη διάρκεια τελετής μνήμης για το τέλος του Πρώτου Παγκοσμίου Πολέμου.

NEWSROOM icon
NEWSROOM
Έκρηξη σε νεκροταφείο στην Τζέντα – Έλληνας αστυνομικός ανάμεσα στους τραυματίες – BINTEO – ΦΩΤΟ

Σοκ προκάλεσε στη Σαουδική Αραβία η έκρηξη που σημειώθηκε το πρωί της Τετάρτης σε νεκροταφείο στη Τζέντα, στη διάρκεια εκδήλωσης για Γάλλους, Έλληνες και Βρετανούς ομογενείς που ζουν στη χώρα.

 

 

Από την έκρηξη τραυματίστηκε ελαφρά αστυνομικός του Γενικού Πρόξενου της Ελλάδας στη Τζέντα, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες. Η έκρηξη προκάλεσε τον τραυματισμό και ενός Βρετανού υπηκόου.

Το πρακτορείο Reuters κάνει λόγο για τέσσερις τραυματίες, επικαλούμενο ελληνική κυβερνητική πηγή.

 

 

Σημειώθηκε έκρηξη στο μη μουσουλμανικό νεκροταφείο στην Τζέντα. Υπάρχουν τέσσερις ελαφρώς τραυματίες, μεταξύ των οποίων ένας Έλληνας», δήλωσε αξιωματούχος, επιβεβαιώνοντας την αρχική πληροφορία για τον τραυματία Έλληνα.

Σύμφωνα με το υπουργείο Εξωτερικών της Γαλλίας, η έκρηξη σημειώθηκε κατά τη διάρκεια τελετής μνήμης για το τέλος του Πρώτου Παγκοσμίου Πολέμου.

 

https://twitter.com/Clarencewoman/status/1326447447879655425

 

 

«Η ετήσια τελετή για τον εορτασμό του τέλους του Παγκοσμίου Πολέμου στο μη μουσουλμανικό νεκροταφείο της Τζέντα, την οποία παρακολούθησαν αρκετά προξενεία, συμπεριλαμβανομένης της Γαλλίας, ήταν ο στόχος επίθεσης σήμερα το πρωί, η οποία τραυμάτισε πολλούς ανθρώπους», ανέφερε το υπουργείο.

 

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο στο dikastiko.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ