ΕΚΛΟΓΕΣ 2023 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΣ - ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ
ΕΚΛΟΓΕΣ 2023 ΧΑΡΤΗΣ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΩΝ

Εκτεταμένοι έλεγχοι σε εταιρείες ανακύκλωσης και σκραπ σε Ασπρόπυργο και Μέγαρα

Συνελήφθη ένας 39χρονος ημεδαπός και νόμιμος εκπρόσωπος επιχείρησης για ρευματοκλοπή, ενώ βρέθηκε όχημα με πινακίδα, για την οποία έχει δηλωθεί κλοπή.

NEWSROOM icon
NEWSROOM
Εκτεταμένοι έλεγχοι σε εταιρείες ανακύκλωσης και σκραπ σε Ασπρόπυργο και Μέγαρα Eurokinissi

Εκτεταμένοι αστυνομικοί έλεγχοι πραγματοποιήθηκαν σε επιχειρήσεις υποδοχής, επεξεργασίας και ανακύκλωσης μεταλλικών αντικειμένων (ΣΚΡΑΠ) στην ευρύτερη περιοχή του Ασπροπύργου και των Μεγάρων για την εξακρίβωση αξιόποινων πράξεων όπως η αποδοχής προϊόντων εγκλήματος.

Στην επιχείρηση συμμετείχαν αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Δυτικής Αττικής, της Διεύθυνσης Αστυνομίας Δυτικής Αττικής, της Διεύθυνσης Τροχαίας Αττικής, της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Εγκλημάτων κατά Ζωής και Ιδιοκτησίας και της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Περιουσιακών Δικαιωμάτων, Πολιτιστικής Κληρονομιάς και Περιβάλλοντος Αττικής.

Επιπλέον συμμετείχαν υπάλληλοι της Διεύθυνσης Περιβάλλοντος/ Τμήμα Ελέγχου, Μετρήσεων και Υδροοικονομίας Περιβάλλοντος της Π.Ε. Δυτικής Αττικής, Κλιμάκιο της Δ.Ε.Δ.Δ.Η.Ε. Ελευσίνας, Κλιμάκιο της Ε.Υ.Δ.Α.Π. και Κλιμάκιο του Ο.Σ.Ε..

Ναρκωτικά

eurokinissi

Έλεγχοι σε σκραπ: Μία σύλληψη για ρευματοκλοπή

Σύμφωνα με την αστυνομία, πραγματοποιήθηκαν έλεγχοι σε εγκαταστάσεις εταιριών ανακύκλωσης και επιχείρηση χονδρικού εμπορίου παλαιών σιδήρων και μετάλλων κατά τους οποίους συνελήφθη ένας 39χρονος ημεδαπός και νόμιμος εκπρόσωπος επιχείρησης για ρευματοκλοπή.

Παράλληλα, βρέθηκαν συνολικά και κατασχέθηκαν 2 μεταλλικοί σκελετοί (κουφάρια) οχημάτων, με αποξασμένους αριθμούς πλαισίου, ένα όχημα και πινακίδα οχήματος, για την οποία έχει δηλωθεί κλοπή.

Στο ίδιο πλαίσιο, βεβαιώθηκαν 15 τροχονομικές παραβάσεις και αφαιρέθηκαν 4 άδειες ικανότητας οδήγησης, 4 άδειες κυκλοφορίας και ζεύγος πινακίδων.

Σημειώνεται πως από πλευράς της Ελληνικής Αστυνομίας η εκτεταμένη αυτή επιχείρηση έλαβε την κωδική ονομασία «ΗΦΑΙΣΤΟΣ», πιθανότατα ως αναφορά στο θεό της φωτιάς και της μεταλλουργίας.

Ακολουθήστε το dikastiko.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο στο dikastiko.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ