Δευτέρα 26 Φεβρουαρίου 2024

Ελληνικό: Μαθητές Γυμνασίου διακινούσαν ψεύτικες γυμνές φωτογραφίες συμμαθήτριάς τους – ΒΙΝΤΕΟ

«Το κατάλαβε το παιδί. Βούρκωσε κιόλας και συγκίνησε κι εμένα». «Μπορούσαμε να κινηθούμε νομικά. Δεν το κάναμε, γιατί είναι παιδιά μας. Έκαναν λάθος», δήλωσε ο πατέρας της ανήλικης.

NEWSROOM icon
NEWSROOM
Ελληνικό: Μαθητές Γυμνασίου διακινούσαν ψεύτικες γυμνές φωτογραφίες συμμαθήτριάς τους – ΒΙΝΤΕΟ unsplash

Πληθαίνουν τα περιστατικά με διακίνηση γυμνών φωτογραφιών ανηλίκων. Μετά το περιστατικό της Ναυπάκτου, το φως της δημοσιότητας βλέπει αντίστοιχο συμβάν, όπου μαθητές κατηγορούνται ότι διακινούσαν εντός σχολικού χώρου, στο Ελληνικό, ψεύτικες γυμνές φωτογραφίες συμμαθήτριας τους

Ειδικότερα, ο πατέρας του νεαρού κοριτσιού, ηλικίας 14 ετών, κατήγγειλε ότι «δύο αγόρια από τη Β’ Γυμνασίου την τράβηξαν φωτογραφίες και τις επεξεργάστηκαν, τις παρουσίαζαν γυμνές και τις έδειχναν».

Το κορίτσι δεν άφησε καθόλου χρόνο να περάσει και απευθύνθηκε αμέσως στη Διευθύντρια του σχολείου.

Διακινούσαν ψεύτικες γυμνές φωτογραφίες συμμαθήτριας: «Μπορούσαμε να κινηθούμε νομικά. Δεν το κάναμε, γιατί είναι παιδιά μας. Έκαναν λάθος», δήλωσε ο πατέρας

«Αρχικά, ο ένας τα έριχνε στον άλλον. Τελικά ήταν και οι τρεις και την επομένη μάς κάλεσε να συναντηθούμε η διευθύντρια», ανέφερε ο πατέρας, μιλώντας στο MEGA.

Ο πατέρας δεν κινήθηκε νομικά, καθώς πρόκειται για 13χρονα αγόρια που δεν είχαν αντιληφθεί το αδίκημα που διέπρατταν. «Το κατάλαβε το παιδί. Βούρκωσε κιόλας και συγκίνησε κι εμένα». «Μπορούσαμε να κινηθούμε νομικά. Δεν το κάναμε, γιατί είναι παιδιά μας. Έκαναν λάθος».

Η 14χρονη κοπέλα είπε να μην φοβούνται τα κορίτσια και να το καταλαβαίνουν αμέσως.

Ακολουθήστε το dikastiko.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο στο dikastiko.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ