Εμπορικός Σύλλογος Αθηνών: Ενθαρρυντική η “πρεμιέρα” επαναλειτουργίας των καταστημάτων

Ικανοποίηση αλλά και αγωνία για τα μέτρα στήριξης εκφράζει ο Εμπορικός Σύλλογος της Αθήνας αναφορικά με την επαναλειτουργία των καταστημάτων, τονίζοντας ωστόσο, ότι δεν αναμένουν από την πρώτη ημέρα μεγάλη καταναλωτική κίνηση.

NEWSROOM
Εμπορικός Σύλλογος Αθηνών: Ενθαρρυντική η “πρεμιέρα” επαναλειτουργίας των καταστημάτων

Ο πρόεδρος του Ε.Σ.Α Σταύρος Καφούνης που επισκέφθηκε καταστήματα της Αθήνας στην Ομόνοια, στο Εμπορικό Τρίγωνο, στο Μοναστηράκι, στου Ψυρρή και σε άλλες αγορές σε ανακοίνωσή του Συλλογου, υπογραμμίζει την θετική ψυχολογία που είχαν οι ιδιοκτήτες επιχειρήσεων οι οποίοι όπως σημείωσε, πάνω από όλα φρόντισαν να τηρήσουν τα υγειονομικά πρωτόκολλα κατά του κορονοϊού.

«Η αγορά επαναλειτούργησε σήμερα και οι εμπορικές επιχειρήσεις υποδέχθηκαν τους καταναλωτές τηρώντας απόλυτα τα μέτρα Υγειονομικής Προστασίας, φροντίζοντας πάνω από όλα για την υγεία καταναλωτών και εργαζομένων», αναφέρεται χαρακτηριστικά στην ανακοίνωση του Εμπορικού Συλλόγου Αθηνών.

Ο πρόεδρος του Ε.Σ.Α Σταύρος Καφούνης σημειώνει επίσης ότι οι επιχειρηματίες, ήταν απόλυτα ικανοποιημένοι από το άνοιγμα των καταστημάτων τους, η αγωνία τους ωστόσο «επικεντρώθηκε στα μέτρα στήριξης, την έλλειψη ρευστότητας και την αντιμετώπιση των τεράστιων οφειλών που θα έχουν να αντιμετωπίσουν την επόμενη ημέρα».

Ακολουθήστε το dikastiko.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο στο dikastiko.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ