Τρίτη 31 Ιανουαρίου 2023

Εμβρόντητοι στην Εισαγγελία: “Για όλα φταίνε … οι νεκροί” δηλώνει ο αρνητής γιατρός του Βόλου – Έρευνα για 5 θανάτους

"Μην ακούτε τι λένε. Να δείτε τι θα πάθουν σε 4-5 χρόνια αυτοί που κάνουν το εμβόλιο. Θα πέφτουν κάτω σαν τα κοτόπουλα" είπε σύμφωνα με την κατάθεση 60χρονου ο οποίος έχασε τη γυναίκα του.

NEWSROOM icon
NEWSROOM
Εμβρόντητοι στην Εισαγγελία: “Για όλα φταίνε … οι νεκροί” δηλώνει ο αρνητής γιατρός του Βόλου – Έρευνα για 5 θανάτους freepik

Εμβρόντητοι έμειναν στην Εισαγγελία όταν ο γνωστός 73χρονος αρνητής του κορονοϊού γιατρός του Βόλου είπε στην κατάθεσή του στο πλαίσιο εισαγγελικής έρευνας που διεξάγεται εις βάρος του, μετά τις καταγγελίες ανθρώπων που έχασαν τους συγγενείς τους από κορονοϊό την φράση «με δική τους απόφαση δεν πήγαιναν στο Νοσοκομείο, εγώ τους έδινα φάρμακα». 

Συνήγορος του Πολίτη

Freepik

Οι στενοί συγγενείς κατέθεσαν πως ο γιατρός συμβούλευε τους ασθενείς να μην μεταφερθούν στο Νοσοκομείο και αυτό όπως ισχυρίζονται, είναι κάτι που δεν μπορεί να διαψευστεί καθώς ο γιατρός έδινε ακόμα και «διαλέξεις» σε εκδηλώσεις με ιερείς και δήλωνε πως η μεταφορά ενός ασθενούς στο Νοσοκομείο δεν είναι αναγκαία. Στην κατάθεσή του ο γιατρός, σύμφωνα με πληροφορίες, αποποιείται κάθε ευθύνη και χρεώνει τις αποφάσεις για μη μεταφορά στο Νοσοκομείο… στους νεκρούς και τους συγγενείς τους και όχι στις συμβουλές του, ενώ αναμένεται η δικαστική έρευνα να έχει ολοκληρωθεί μέχρι τον Μάρτιο.

Αρνητής γιατρός του Βόλου

freepik

Ο γιατρός από την μια μοίραζε σαν φέιγ βολάν συνταγές για θεραπεία κατά του κορονοϊού σε νοσούντες και από την άλλη τους συμβούλευε να αποφεύγουν τις νοσηλείες , βρίσκεται στο στόχαστρο της δικαιοσύνης καθώς εκτός από τη μία επώνυμη καταγγελία που είχε κατατεθεί εναντίον του από τους συγγενής 65χρονης που πέθανε, έχει υποβληθεί ακόμη μία καταγγελία στον Βόλο, μία στην Κρήτη από συγγενείς ασθενούς στον οποίο έδινε συμβουλές διαδικτυακά ενώ πέθανε από κορονοϊό και μια γυναίκα στη Θεσσαλονίκη για την οποία η Εισαγγελία Βόλου έχει ζητήσει διευκρινιστικά στοιχεία. Δύο θάνατοι από… συμβουλές και συστάσεις για μη μεταφορά στο Νοσοκομείο καταγράφονται στο Αγρίνιο και η μια υπόθεση αφορά τον σκληροπυρηνικό αρνητή Μητροπολίτη Αιτωλίας, που πέθανε .

«Χωρίς να το περιμένω βρέθηκα και εγώ να νοσηλεύω πολλούς ασθενείς με κορονοϊό, σε όλη την Ελλάδα και στο εξωτερικό, με μια κλασική θεραπευτική αγωγή. Η παρακολούθηση και υποστήριξη των ασθενών μου εκτός Βόλου γίνεται μέσω τηλεϊατρικής (δηλ. κινητού τηλεφώνου και υπολογιστή). Τα αποτελέσματα της θεραπευτικής μου είναι πολύ καλά. Οι ασθενείς θεραπεύονται στο σπίτι τους και αποτρέπεται η εισαγωγή τους στα νοσοκομεία», ανέφερε σε ομιλίες του οι οποίες υπάρχουν στο διαδίκτυο.

Η πρώτη καταγγελία εις βάρος του έγινε τον Δεκέμβριο του 2021 με έναν άντρα στον Βόλο να καταγγέλλει πως ο γιατρός είναι υπεύθυνος για τον θάνατο της συζύγου του.

Αρνητής γιατρός του Βόλου

Freepik

Αρνητής γιατρός του Βόλου: «Αν πάτε νοσοκομείο θα φύγετε πεθαμένοι από εκεί»

Μεταξύ άλλων ο σύζυγος της 60χρονης στην καταγγελία του στην εισαγγελία επισήμανε πως η θεραπεία με τα φάρμακα που υπέδειξε ο γιατρός δεν βοήθησε. Μάλιστα επέμενε ότι θα πρέπει να παραμένουν σπίτι και πως θα γίνουν καλά με τη δική του αγωγή.

«Μας είπε ότι είναι σε διαθεσιμότητα, γιατί δεν έχει εμβολιαστεί και μετά αφού έγραψε τα φάρμακά μας είπε ότι θα βρει έναν δικό του γιατρό να τα συνταγογραφήσει. Ακόμη μας ενημέρωσε ότι έχει έναν γνωστό στη Θεσσαλονίκη στον οποίο θα μεσολαβήσει ο ίδιος για να εφοδιαστούμεμε φιάλες οξυγόνου σε τιμή λογική. Για την οξυγονοθεραπεία μας έστειλε να πάρουμε φιάλες οξυγόνου από άλλο σπίτι ασθενούς» αναφέρει ο σύζυγος της 60χρονης.

Ανέφερε ακόμα ότι και η σύζυγός του, και ο ίδιος μεταφέρθηκαν στο Αχιλλοπούλειο εσπευσμένα με πολύ σοβαρά συμπτώματα, μολονότι ο γιατρός τους απέτρεπε λέγοντας ότι «αν πάτε στο Νοσοκομείο, θα φύγετε πεθαμένοι από εκεί».

«Μην ακούτε τι λένε. Να δείτε τι θα πάθουν σε τέσσερα πέντε χρόνια αυτοί που κάνουν το εμβόλιο. Θα πέφτουν κάτω σαν τα κοτόπουλα» έλεγε συνέχεια.

ΠΗΓΗ: gegonota.news

Ακολουθήστε το dikastiko.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο στο dikastiko.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ