Σάββατο 25 Μαϊου 2024

ΕΝΔΕ: Ολοκληρώθηκε με απόλυτη επιτυχία το Συνέδριο της Ένωσης για τα Ανθρώπινα Δικαιώματα – ΦΩΤΟ

Συμμετείχαν και απηύθυναν χαιρετισμό ο Υπουργός Δικαιοσύνης, εκπρόσωποι των πολιτικών κομμάτων της Χώρας, ο Εισαγγελέας του Αρείου Πάγου, ο Πρόεδρος του Ελεγκτικού Συνεδρίου, η Πρόεδρος του ΝΣΚ, εκπρόσωποι επιστημονικών φορέων.

NEWSROOM icon
NEWSROOM
ΕΝΔΕ: Ολοκληρώθηκε με απόλυτη επιτυχία το Συνέδριο της Ένωσης για τα Ανθρώπινα Δικαιώματα – ΦΩΤΟ

Με απόλυτη επιτυχία ολοκληρώθηκαν την Κυριακή οι εργασίες του τριήμερου Συνεδρίου που διοργάνωσε η Ένωση Δικαστών και Εισαγγελέων για τα Ανθρώπινα Δικαιώματα υπό την αιγίδα της Α.Ε. της Προέδρου της Δημοκρατίας, η οποία απηύθυνε χαιρετισμό.

«Συμμετείχαν εξάλλου και απηύθυναν χαιρετισμό ο Υπουργός Δικαιοσύνης, εκπρόσωποι των πολιτικών κομμάτων της Χώρας, ο Εισαγγελέας του Αρείου Πάγου, ο Πρόεδρος του Ελεγκτικού Συνεδρίου, η Πρόεδρος του ΝΣΚ, εκπρόσωποι επιστημονικών φορέων», αναφέρει σε ανακοίνωσή της η ΕΝΔΕ.

Η ανακοίνωση συνεχίζει: «Οι εισηγήσεις διαπρεπών νομικών κάλυψαν 8 χωριστές θεματικές ενότητες ενώ έγιναν και παρεμβάσεις. Ιδιαίτερα σημαντική υπήρξε η παρουσία του Προέδρου της Διεθνούς Ένωσης Δικαστών ενώ ουσιώδης ήταν και η παρέμβαση των γυναικών Δικαστών από το Αφγανιστάν που αποτύπωσαν σε κλίμα συναισθηματικά φορτισμένο την καταπίεση που υφίστανται από το νέο καθεστώς. Τις επόμενες ημέρες θα αναρτηθεί στην ηλεκτρονική σελίδα της Ένωσης (στο κανάλι της στο youtube) το οπτικοακουστικό υλικό του Συνεδρίου και σύντομα θα είναι διαθέσιμες και οι εισηγήσεις».

«Η Ένωσή μας αποδεικνύει άλλη μια φορά τον σημαίνοντα επιστημονικό της ρόλο και την σταθερή της προσήλωση στην προάσπιση του Συντάγματος και των Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων», καταλήγει η ΕΝΔΕ.

Ακολουθήστε το dikastiko.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο στο dikastiko.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ