Κυριακή 13 Ιουνίου 2021

Ένωση Ποινικολόγων και Μαχόμενων Δικηγόρων: “Η δίκη της Χρυσής Αυγής”

NEWSROOM icon
NEWSROOM
Ένωση Ποινικολόγων και Μαχόμενων Δικηγόρων: “Η δίκη της Χρυσής Αυγής”

Στην ιστορική, πλέον, δίκη της Χρυσής Αυγής, παρέστησαν μέλη της Ένωσης Ποινικολόγων Μαχόμενων Δικηγόρων τόσον από την πλευρά της υποστήριξης της κατηγορίας όσον και της υπεράσπισης. Οι συνάδελφοι επί 5,5 χρόνια, ανεξαρτήτως του αποτελέσματος της δίκης υπηρέτησαν με επιστημονική επάρκεια και αφοσίωση τους εντολείς τους.

Η συγκεκριμένη δίκη θα αποτελεί, πλέον, case study για τους νομικούς. Το σκεπτικό της αποφάσεως αναμένεται με ιδιαίτερο ενδιαφέρον προκειμένου να το αξιολογήσουμε ως προς τη νομική πληρότητα και την λογική συναρμογή. Ήταν σαφώς μία ιστορική δίκη, με σημαντικό πολιτικό και κοινωνικό ενδιαφέρον. Πάγια θέση της Ένωσης μας, είναι η σκέψη ότι το Ποινικό Δίκαιο και ειδικότερα η δίκαια ποινική δίκη αποτελούν το τελευταίο οχυρό της Δημοκρατίας σ´ ένα Κράτος Δικαίου.

Ο Πρόεδρος              Ο Γεν. Γραμματέας Ιωάννης Γλύκας        Ευάγγελος Γκιγκιλίνης

Α’ Αντιπρόεδρος : Ιφιγένεια Βασιλοπούλου Β’ Αντιπρόεδρος : Χριστίνα Βαθειά Γ’ Αντιπρόεδρος : Δημήτρης Γκαβέλας Επίτιμος Πρόεδρος : Βασίλειος Ταουξής Επίτιμη Αντιπρόεδρος : Παναγιώτα Παντελεάκη Αναπληρωτής Γεν. Γραμματέα : Παναγιώτης Κάσσης Ταμίας : Ιωάννης Μπαρκαγιάννης

Ακολουθήστε το dikastiko.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο στο dikastiko.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ