Ένταση και κατάρες στα δικαστήρια Ηρακλείου: Στον εισαγγελέα ο Ρουμάνος που σκότωσε τον κτηνοτρόφο στη Μεσαρά – Λιποθύμησε η μάνα του νεκρού – ΒΙΝΤΕΟ – ΦΩΤΟ

Στο χώρο έξω από τα δικαστήρια είχαν συγκεντρωθεί συγγενείς του θύματος, που άρχισαν να αποδοκιμάζουν τον καθ' ομολογία δράστη, ενώ η μητέρα του 40χρονου υπέστη λιποθυμικό επεισόδιο στην είσοδο του μεγάρου.

NEWSROOM
Ένταση και κατάρες στα δικαστήρια Ηρακλείου: Στον εισαγγελέα ο Ρουμάνος που σκότωσε τον κτηνοτρόφο στη Μεσαρά – Λιποθύμησε η μάνα του νεκρού – ΒΙΝΤΕΟ – ΦΩΤΟ

Μεγάλη ένταση επικράτησε στο δικαστικό μέγαρο Ηρακλείου, όπου μεταφέρθηκε κάτω από δρακόντεια μέτρα ασφαλείας ο 27χρονος Ρουμάνος που με την χρήση κυνηγετικής καραμπίνας, σκότωσε στο χωριό Πετροκεφάλι, στη Μεσαρά Ηρακλείου τον 39χρονο κτηνοτρόφο, στον οποίο εργαζόταν.

Στο χώρο έξω από τα δικαστήρια είχαν συγκεντρωθεί συγγενείς του θύματος, που άρχισαν να αποδοκιμάζουν και να καταριούνται τον καθ’ ομολογία δράστη, ενώ η μητέρα του 39χρονου νεκρού υπέστη λιποθυμικό επεισόδιο στην είσοδο του μεγάρου.

Ο 27χρονος Ρουμάνος, συνελήφθη από τις Αρχές και ομολόγησε ότι είναι αυτός που εκτέλεσε τον 40χρονο κτηνοτρόφο. Στον Εισαγγελέα οδηγήθηκε και ένας 30χρονος συμπατριώτης του που κατονόμασε ο κατηγορούμενος ως το άτομο που του διέθεσε κυνηγετική καραμπίνα με την οποία και σκότωσε τον 39χρονο.

Οι δύο κατηγορούμενοι οδηγήθηκαν στο γραφείο του Εισαγγελέα Υπηρεσίας και εν αναμονή του ορισμού συνηγόρου υπεράσπισης, αναμένεται να πάρουν προθεσμία για να απολογηθούν.

ΠΗΓΗ: ekriti.gr/ΒΙΝΤΕΟ: ΕΡΤ

Ακολουθήστε το dikastiko.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο στο dikastiko.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ