Κυριακή 04 Δεκεμβρίου 2022

Επίκαιρα ζητήματα Ποινικού Δικαίου: Ο Δικηγορικός Σύλλογος Πειραιά και η Ένωση Ελλήνων Ποινικολόγων “ενώνουν δυνάμεις” σε επιστημονική ημερίδα

Πραγματοποιείται στις 3 Δεκεμβρίου και είναι αφιερωμένη στη μνήμη των Καθηγητών Λάμπρου Μαργαρίτη και Στέφανου Παύλου.

NEWSROOM icon
NEWSROOM
Επίκαιρα ζητήματα Ποινικού Δικαίου: Ο Δικηγορικός Σύλλογος Πειραιά και η Ένωση Ελλήνων Ποινικολόγων “ενώνουν δυνάμεις” σε επιστημονική ημερίδα dsp.gr

Μία ιδιαίτερη “ματιά” επιχειρεί να δώσει η επιστημονική ημερίδα που διοργανώνουν ο Δικηγορικός Σύλλογος Πειραιά και η Ένωση Ελλήνων Ποινικολόγων με θέμα “Επίκαιρα ζητήματα Ποινικού Δικαίου”.

Η ημερίδα θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 3 Δεκεμβρίου 2022 και ώρα 10.30 π.μ. στην Αίθουσα Τελετών Πειραϊκού Συνδέσμου (Καραϊσκου 104, Πειραιάς) και στο πλαίσιο αυτής θα τεθούν ζητήματα Ποινικού Δικαίου όπως οι ελαφρυντικές περιστάσεις, τα περιουσιακά εγκλήματα και οι εναλλακτικές διαδικασίες.

Επίκαιρα ζητήματα Ποινικού Δικαίου: Αφιερωμένη στη μνήμη των Καθηγητών Λάμπρου Μαργαρίτη και Στέφανου Παύλου

Η εκδήλωση είναι αφιερωμένη στη μνήμη των Καθηγητών Λάμπρου Μαργαρίτη και Στέφανου Παύλου, που άφησαν ηχηρό αποτύπωμα στη νομική επιστήμη και τη Δικαιοσύνη και η απώλειά τους υπήρξε τεράστια.

Χαιρετισμούς θα απευθύνουν ο πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Πειραιά, Ηλίας Κλάππας, ο πρόεδρος της Ένωσης Ελλήνων Ποινικολόγων, Ηλίας Αναγνωστόπουλος, ο αντιπρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Πειραιά Πολυχρόνης Περιβολάρης καθώς και ο Εισαγγελέας του Αρείου Πάγου, Ισίδωρος Ντογιάκος και ο πρώην υπουργός Δικαιοσύνης, Μιχάλης Καλογήρου.

Προεδρεύοντες- συντονιστές της εκδήλωσης θα είναι οι Ηλίας Αναγνωστόπουλος, Ιωάννης Γιαννίδης και Ευάγγελος Καίσαρης, με ομιλητές τους Τάκη Καζή, Βασίλειο Αρβανίτη,  Ιωάννη Ανδρουλάκη, Αντώνιο Αλαπάντα, Μαρία ∆άλλα, ∆ήμητρα Μερκούρη και Στέφανο Φακή.

Την επιστημονική επιμέλεια της ημερίδας έχει ο Ιωάννης Θ. Ηρειώτης και την Οργανωτική Επιμέλεια η Ισμήνη Ζώρζου.

Ακολουθήστε το dikastiko.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο στο dikastiko.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ