Παρασκευή 27 Νοεμβρίου 2020

Επικοινωνία Κατερίνας Σακελλαροπούλου – Αρχιεπισκόπου Ιερώνυμου

NEWSROOM icon
NEWSROOM
Επικοινωνία Κατερίνας Σακελλαροπούλου – Αρχιεπισκόπου Ιερώνυμου

Τηλεφωνική επικοινωνία είχε η Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Κατερίνα Σακελλαροπούλου, με τον Αρχιεπίσκοπο Αθηνών Ιερώνυμο και τον Αρχιεπίσκοπο Αλβανίας Αναστάσιο.

Η Πρόεδρος της Δημοκρατίας αναφέρθηκε στον σημαντικό ρόλο της Εκκλησίας στην ενθάρρυνση και καθοδήγηση του ποιμνίου εν μέσω πανδημίας του κορωνοϊού.

Η κ. Σακελλαροπούλου επικοινώνησε με τους Αρχιεπισκόπους, Αθηνών, κ. Ιερώνυμο και Τιράνων Δυρραχίου και Πάσης Αλβανίας κ. Αναστάσιο και τους ευχαρίστησε για τη στήριξη που προσφέρουν στους πιστούς τη δύσκολη αυτή περίοδο που διανύουμε.

Επίσης υπογράμμισε, πόσο σημαντικός είναι ο ρόλος της Εκκλησίας για την ενθάρρυνση και την καθοδήγηση του ποιμνίου εν μέσω πανδημίας και ευχήθηκε στους δυο ιεράρχες το φετινό Πάσχα να αποτελέσει την αφετηρία για την επούλωση των πληγών της ανθρωπότητας και την Ανάστασή της μέσα από το φως.

Ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος αναφέρθηκε στις δύσκολες ώρες που βιώνει η ανθρωπότητα, επισημαίνοντας ότι δεν πρέπει να χάνουμε την ελπίδα και την πίστη μας.

Ο Αρχιεπίσκοπος Αναστάσιος υπογράμμισε πόσο επίκαιρο είναι το μήνυμα της Μεγάλης Εβδομάδας, εκφράζοντας τη βεβαιότητα ότι η πανανθρώπινη συστράτευση αλληλεγγύης θα νικήσει την πανδημία και τις παρενέργειές της.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο στο dikastiko.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ