Τετάρτη 24 Απριλίου 2024

Επίσκεψη του πρωθυπουργού στο νοσοκομείο Σωτηρία και το tweet για τη γραμμή ψυχοκοινωνικής στήριξης 10306

NEWSROOM icon
NEWSROOM
Επίσκεψη του πρωθυπουργού στο νοσοκομείο Σωτηρία και το tweet για τη γραμμή ψυχοκοινωνικής στήριξης 10306 Φωτογραφία: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Το μεσημέρι, ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, επισκέφθηκε το Γενικό Νοσοκομείο Νοσημάτων Θώρακος Αθηνών, «Η Σωτηρία». Ο κ. Μητσοτάκης ενημερώθηκε στο σημείο διαλογής των ασθενών, από το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό, παρουσία του υπουργού Υγείας, Βασίλη Κικίλια, καθότι το νοσοκομείο αυτό αποτελεί βαρόμετρο και σημείο αναφοράς για την κρίση της νόσου Covid 19.

Νωρίτερα το πρωί, ο πρωθυπουργός με ανάρτηση στην προσωπική του σελίδα στο twitter, αναφέρθηκε στη λειτουργία της τηλεφωνικής γραμμής βοήθειας, συμβουλευτικής και ψυχολογικής υποστήριξης (10306) του ΕΚΠΑ και της Α’ Πανεπιστημιακής Ψυχιατρικής Κλινικής του Αιγινητείου Νοσοκομείου.

“Σε αυτή τη δύσκολη περίοδο, πολλοί συμπολίτες μας μπορεί κάποια στιγμή να χρειαστούν στήριξη. Εάν αισθανθείτε πως χρειάζεστε βοήθεια, μη διστάσετε να καλέσετε την τηλεφωνική γραμμή ψυχολογικής υποστήριξης στο 10306. Μένουμε σπίτι, μένουμε υγιείς – σωματικά αλλά και ψυχικά, είναι το μήνυμα του πρωθυπουργού.

Ακολουθήστε το dikastiko.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο στο dikastiko.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ