Τετάρτη 01 Φεβρουαρίου 2023

Επιστρέφουν οι εκδρομείς του Πάσχα: Αυξημένη κίνηση σε κεντρικές οδικές αρτηρίες της χώρας

H Τροχαία έχει λάβει αυξημένα μέτρα για την ασφαλή επιστροφή τους και την πρόληψη των τροχαίων ατυχημάτων.

NEWSROOM icon
NEWSROOM
Επιστρέφουν οι εκδρομείς του Πάσχα: Αυξημένη κίνηση σε κεντρικές οδικές αρτηρίες της χώρας EUROKINISSI

Ξεκίνησε από το πρωί της Δευτέρας η επιστροφή των εκδρομέων του Πάσχα στα αστικά κέντρα, με την κίνηση στους δρόμους να είναι αυξημένη και την Τροχαία να έχει λάβει αυξημένα μέτρα για την ασφαλή επιστροφή τους και την πρόληψη των τροχαίων ατυχημάτων.

Αυξημένη ήταν μετά τις 2 το μεσημέρι η κίνηση στην εθνική οδό Αθηνών-Κορίνθου στο ρεύμα προς Αθήνα και χωρίς προβλήματα διεξαγόταν η κίνηση των οχημάτων στην Αθηνών- Λαμίας στο ρεύμα προς Αθήνα.

Αντίστοιχα την ίδια ώρα ομαλά και χωρίς ιδιαίτερη κίνηση διεξαγόταν η κυκλοφορία των οχημάτων στις εθνικές οδούς στην Κεντρική Μακεδονία, όπου η επιστροφή των εκδρομέων αναμένεται κυρίως από τη Χαλκιδική και την Εθνική Οδό Αθηνών- Θεσσαλονίκης.

EUROKINISSI

Υπενθυμίζεται ότι σήμερα από τις 12:00 έως τις 22:00 ισχύει για το ρεύμα εισόδου απαγόρευση κίνησης των φορτηγών αυτοκινήτων μεγίστου επιτρεπόμενου βάρους άνω των 3,5 τόνων, ενώ την Τρίτη (26/4) η απαγόρευση θα ισχύει από τις 11:00 έως τις 23:00.

Τέλος, η Τροχαία σε ανακοίνωση της επισημαίνει ότι η Λωρίδα Έκτακτης Ανάγκης προορίζεται αποκλειστικά και μόνο για την κίνηση οχημάτων άμεσης ανάγκης για την αντιμετώπιση έκτακτων γεγονότων, περιστατικών ή άλλων αναγκών και απευθύνει έκκληση στους οδηγούς να συμμορφώνονται με τις υποδείξεις των ρυθμιστών τροχονόμων.

Ακολουθήστε το dikastiko.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο στο dikastiko.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ