Σάββατο 01 Απριλίου 2023

Επίθεση με βιτριόλι: Η χαρτορίχτρα με τα μαντζούνια που συμβουλευόταν η δράστρια είχε καταδικαστεί για απάτη – ΒΙΝΤΕΟ

Η 67χρονη -τότε, 88χρονη σήμερα- γυναίκα από τα Μέγαρα καταδικάστηκε σε φυλάκιση 15 μηνών με τριετή αναστολή και αφέθηκε ελεύθερη, με μόνη μάρτυρα κατηγορίας την αστυνομικό που τη συνέλαβε.

NEWSROOM icon
NEWSROOM
Επίθεση με βιτριόλι: Η χαρτορίχτρα με τα μαντζούνια που συμβουλευόταν η δράστρια είχε καταδικαστεί για απάτη – ΒΙΝΤΕΟ dikastiko

Η αδιανόητη επίθεση με βιτριόλι σε βάρος της Ιωάννας Παλιοσπύρου, κρύβει από πίσω της ένα τεράστιο ΓΙΑΤΙ. Γιατί μια γυναίκα στράφηκε με τέτοιο μένος εναντίον μιας άλλης. Αυτήν την απάντηση γυρεύει να πάρει η Ιωάννα από την ίδια την Έφη στο δικαστήριο, όποτε εμφανιστεί η δεύτερη…

Επίθεση βιτριόλι: Η χαρτορίχτρα της δράστριας είχε καταδικαστεί για απάτη

Η χαρτορίχτρα με τα μαντζούνια που συμβουλευόταν η δράστρια είχε καταδικαστεί για απάτη

Στο μεταξύ, το LIVE NEWS αποκαλύπτει ότι το πρόσωπο που εμπιστευόταν και άκουγε η δράστρια της επίθεσης με βιτριόλι εναντίον της Ιωάννας Παλιοσπύρου είχε καταδικαστεί πριν 20 χρόνια για απάτη. Επίθεση βιτριόλι: Η χαρτορίχτρα της δράστριας είχε καταδικαστεί για απάτη

Τότε, τον Φεβρουάριο του 2000 η χαρτορίχτρα είχε καταδικαστεί για απάτη έπειτα από καταγγελίες πολιτών, τους οποίους εξαπατούσε αποσπώντας μεγάλα χρηματικά ποσά.

Η 67χρονη -τότε, 88χρονη σήμερα- γυναίκα από τα Μέγαρα καταδικάστηκε σε φυλάκιση 15 μηνών με τριετή αναστολή και αφέθηκε ελεύθερη, με μόνη μάρτυρα κατηγορίας την αστυνομικό που τη συνέλαβε.

Η γυναίκα αυτή ήταν αυτή που μιλούσε με την 36χρονη δράστρια της επίθεσης με το βιτριόλι και ήταν αυτή που της μιλούσε για μάγια και για λύσεις στα αισθηματικά της προβλήματα.

Μάλιστα, όπως αναφέρουν οι πληροφορίες του LIVE NEWS, η ηλικιωμένη γυναίκα εξακολουθεί να δέχεται κόσμο στο σπίτι της και να συνεχίζει τη «δράση» της.

ΠΗΓΗ/ΒΙΝΤΕΟ: MEGA

Ακολουθήστε το dikastiko.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο στο dikastiko.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ