Πέμπτη 09 Δεκεμβρίου 2021

Επίθεση με βιτριόλι – Λύτρας: “Σοκαρίστηκα όταν είδα πρώτη φορά την Ιωάννα Παλιοσπύρου”

Ο δικηγόρος της Ιωάννας Παλιοσπύρου αναφέρθηκε στην πρώτη φορά που την είδε μετά την επίθεση με βιτριόλι.

NEWSROOM icon
NEWSROOM
Επίθεση με βιτριόλι – Λύτρας: “Σοκαρίστηκα όταν είδα πρώτη φορά την Ιωάννα Παλιοσπύρου”

Για την ιστορία της Ιωάννας Παλιοσπύρου που δέχθηκε την επίθεση με βιτριόλι από την 36χρονη Έφη, μίλησε ο δικηγόρος της, Απόστολος Λύτρας. Ο ίδιος αναφέρθηκε στην πρώτη φορά που είδε την Ιωάννα μετά την επίθεση που δέχθηκε με το καυστικό υγρό.

Μιλώντας στην ΕΡΤ, ο Απόστολος Λύτρας σημείωσε χαρακτηριστικά πως «την πρώτη μέρα που νοσηλεύτηκε η Ιωάννα, με πήρε η μητέρα της τηλέφωνο. Στην αρχή να πω την αλήθεια δεν έδωσα ιδιαίτερη βάση. Το βράδυ ενημερώθηκα πως αυτό το κορίτσι είναι ετοιμοθάνατο και οι πιθανότητες ήταν να πεθάνει. Δεν μπορούσα να διανοηθώ ότι με αυτόν τον τρόπο θα μπορούσε ένας άνθρωπος να πεθάνει. Όταν μεταφέρθηκε σε άλλο νοσοκομείο, στη συνέχεια, την επισκέφθηκα για πρώτη φορά».

«Μετά από περίπου τέσσερις ημέρες είχε ακόμη δυσκολία και στην ομιλία. Το μόνο πράγμα που μπορούσα να δω ήταν τα μάτια της. Τίποτα άλλο. Ήταν όλο το σώμα καλυμμένο με γάζες. Αντιλαμβάνεστε ότι σοκαρίστηκα όπως οποιοσδήποτε άνθρωπος βλέποντας ένα νέο κορίτσι σε αυτή την κατάσταση» συμπλήρωσε ο δικηγόρος της Ιωάννας Παλιοσπύρου.

«Ταυτόχρονα προσπαθούσα να είμαι και ψύχραιμος διότι δεν ξέραμε τι έχει συμβεί. Την πρώτη φορά κάθισα μαζί της περίπου για δέκα λεπτά και σε αυτά έκανα μία ερώτηση και πήρα μια απάντηση».

Ακολουθήστε το dikastiko.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο στο dikastiko.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ