Σάββατο 04 Δεκεμβρίου 2021

Επίθεση με βιτριόλι στην Ιωάννα: Στις 15 Σεπτεμβρίου η δίκη της 36χρονης κατηγορούμενης

Παραπέμπεται για απόπειρα ανθρωποκτονίας. Εκτέλεσε την επίθεση σε κατάσταση ψυχικής ηρεμίας, αναφέρουν εισαγγελέας και δικαστικό συμβούλιο.

NEWSROOM icon
NEWSROOM
Επίθεση με βιτριόλι στην Ιωάννα: Στις 15 Σεπτεμβρίου η δίκη της 36χρονης κατηγορούμενης

Για τις 15 Σεπτεμβρίου προσδιορίστηκε η δίκη για την επίθεση στην Ιωάννα με βιτριόλι, όπως ανέφερε ο δικηγόρος της Απόστολος Λύτρας σε τηλεοπτική εκπομπή στο STAR.

Επίθεση με βιτριόλι στην Ιωάννα: Στις 15 Σεπτεμβρίου η δίκη της 36χρονης

Η 36χρονη κατηγορούμενη, σύμφωνα με το υπ’αριθμ 1510/2021 βούλευμα του συμβούλιου πλημμελειοδικών Αθηνών παραπέμπεται να δικαστεί στο ΜΟΔ Αθηνών για το αδίκημα της απόπειρας ανθρωποκτονίας, και όχι αυτό της βαριάς σκοπούμενης σωματικής βλάβης, όπως είχε διατυπώσει η δίκη της πλευρά. Επίθεση με βιτριόλι στην Ιωάννα: Στις 15 Σεπτεμβρίου η δίκη της 36χρονης

Ο εισαγγελέας αλλά και το δικαστικό συμβούλιο, υποστήριξαν ότι από τη συμπεριφορά της κατηγορουμένης συνάγεται και το στοιχείο της ήρεμης ψυχικής κατάστασης στην οποία τελούσε κατά την επίθεση σε βάρος του θύματος. Όπως χαρακτηριστικά αναφέρει ο κ. Νούλης, αυτό γίνεται εμφανές «από τη μεθοδική εξύφανση και την υπολογισμένη εκτέλεση του όλου εγκληματικού της σχεδίου αλλά και των κινήτρων εκδήλωσής του (εχθροπάθεια και εκδικητική διάθεση λόγω προφανούς ερωτικής αντιζηλίας)».

Ακολουθήστε το dikastiko.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο στο dikastiko.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ