Έρευνα της ΕΛΑΣ για βίντεο που δείχνει αστυνομικό να πυροβολεί σε γλέντι
«Εξετάζεται τόσο ως προς τη γνησιότητα, όσο και ως προς τον τόπο και χρόνο λήψης αυτού και κινούνται οι προβλεπόμενες διαδικασίες ποινικής και πειθαρχικής διερεύνησης»
EUROKINISSI Σε εξέλιξη είναι έρευνα της ΕΛΑΣ σχετικά με βίντεο που προβλήθηκε σε μεσημεριανή τηλεοπτική εκπομπή όπου παρουσιάζεται αστυνομικός να πυροβολεί άσκοπα σε ένα γλέντι.
Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΕΛΑΣ:
«Σχετικά με βιντεοληπτικό υλικό που προβλήθηκε σε μεσημεριανή τηλεοπτική εκπομπή, στην οποία αναφέρθηκε ότι γυναίκα αστυνομικός προβαίνει σε άσκοπους πυροβολισμούς, από το Αρχηγείο Ελληνικής Αστυνομίας ανακοινώνεται ότι το εν λόγω οπτικό υλικό ήδη εξετάζεται από την αρμόδια υπηρεσία της Ελληνικής Αστυνομίας, τόσο ως προς τη γνησιότητα, όσο και ως προς τον τόπο και χρόνο λήψης αυτού.
Παράλληλα κινούνται οι προβλεπόμενες διαδικασίες ποινικής και πειθαρχικής διερεύνησης, ώστε εφόσον προκύψουν ευθύνες να αποδοθούν σύμφωνα με την κείμενη νομοθεσία».
Ακολουθήστε το dikastiko.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο στο dikastiko.gr

