Τρίτη 18 Ιουνίου 2024

Εργαζόμενοι στον επισιτισμό-τουρισμό: Όσες προσαγωγές και συλλήψεις να μας κάνετε δεν θα σταματήσουμε να διεκδικούμε

"Οι προσαγωγές και οι συλλήψεις δεν μας τρομοκρατούν, αντίθετα μας πεισμώνουν", τονίζουν οι εργαζόμενοι σε ανακοίνωσή τους.

NEWSROOM icon
NEWSROOM
Εργαζόμενοι στον επισιτισμό-τουρισμό: Όσες προσαγωγές και συλλήψεις να μας κάνετε δεν θα σταματήσουμε να διεκδικούμε

Οι εικόνες έξω από το Μέγαρο Μαξίμου με το πανό που έγραφε “πεινάμε” με τους συνδικαλιστές εργαζόμενους στον βαθιά χειμαζόμενο κλάδο από την οικονομική κρίση (λόγω της πανδημίας του κορονοϊού) του επισιτισμού – τουρισμού και τα όσα ακολούθησαν με τις προσαγωγές των συνδικαλιστών, έκαναν αίσθηση όπως έχει γράψει το dikastiko.gr

Όσες προσαγωγές και συλλήψεις να μας κάνετε δεν θα σταματήσουμε να διεκδικούμε λένε οι εργαζόμενοι

Η Διοίκηση της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Εργαζομένων στον Επισιτισμό – Τουρισμό εκφράζει την ευγνωμοσύνη της στη Γ.Σ.Σ.Ε., στα Εργατικά Κέντρα, στις Κλαδικές Ομοσπονδίες και στα Πρωτοβάθμια Σωματεία μέλη μας, για τη στήριξη μετά τη χθεσινή βίαιη προσαγωγή στο Α.Τ. Συντάγματος του Προέδρου Χότζογλου Γιώργου, του Γενικού Γραμματέα Κούκου Παναγιώτη και του Γενικού Γραμματέα του Ε.Κ.Α συν. Κωνσταντίνου Κουλούρη γιατί «τόλμησαν» να αναρτήσουν πανό έξω από το Μέγαρο Μαξίμου!

Οι δεκάδες επιστολές στήριξης και καταδίκης των Κυβερνητικών πρακτικών ανεξαρτήτως παρατάξεων (πλην ελαχίστων εξαιρέσεων) αποδεικνύει πως το συνδικαλιστικό κίνημα στη χώρα μας έχει σφυγμό, υπάρχει σπίθα και στο χέρι μας είναι να ξαναγίνει φωτιά υπεράσπισης των εργασιακών δικαιωμάτων!

Σε ότι μας αφορά κάνουμε γνωστό πως ΔΕΝ ΤΑ ΠΑΡΑΤΑΜΕ- ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ!!! Οι προσαγωγές και οι συλλήψεις δεν μας τρομοκρατούν, αντίθετα μας πεισμώνουν. ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΤΟΥ ΚΛΑΔΟΥ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΟΝΤΑ ΣΤΑ ΣΩΜΑΤΕΙΑ ΤΟΥΣ. ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΘΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΟΥΜΕ.

Ακολουθήστε το dikastiko.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο στο dikastiko.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ