Έσβησε η φωτιά στη Σίνδο – Σε επιφυλακή η Πυροσβεστική
Οι διευκρινίσεις της εταιρείας ΕΤΒΑ ΒΙ.ΠΕ.

Έσβησε η φωτιά που ξέσπασε την περασμένη Παρασκευή σε υπαίθριο χώρο επιχείρησης ανακυκλώσιμων υλικών στη Σίνδο Θεσσαλονίκης.
Στο σημείο παραμένει για φύλαξη ένα πυροσβεστικό όχημα, ενώ προηγήθηκαν τα δύο τελευταία 24ωρα εργασίες επιχωμάτωσης από δυνάμεις της Πυροσβεστικής.
Στο μεταξύ, η ΕΤΒΑ ΒΙ.ΠΕ. ΑΕ διευκρινίζει ότι «η φωτιά δεν αφορά επιχείρηση στο Ε.Π Θεσσαλονίκης στη Σίνδο, αλλά εκτός του Πάρκου» και επισημαίνει ότι η ίδια «συνέδραμε με τεχνολογικό εξοπλισμό και με τα τοπικά της στελέχη σε ό,τι τους ζητήθηκε από την Πυροσβεστική Υπηρεσία».
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Κόρινθος: 46χρονος εντοπίστηκε χωρίς τις αισθήσεις του μέσα στο σπίτι του ΠΑΣΟΚ: Σύσκεψη για το μεταναστευτικό παρουσία του Ν. Ανδρουλάκη Παράταση έως τις 21 Ιουλίου για τις φορολογικές δηλώσεις Κυρ. Μητσοτάκης για τα 33 χρόνια από τη δολοφονία Αξαρλιάν: Η Δημοκρατία δεν ξεχνάΑκολουθήστε το dikastiko.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο στο dikastiko.gr