Δευτέρα 02 Οκτωβρίου 2023

Εξαδάκτυλος: Γιατί δεν πρέπει να ματαιωθούν οι εκδηλώσεις για την 28η Οκτωβρίου στη Θεσσαλονίκη – ΒΙΝΤΕΟ 

Ο Αθανάσιος Εξαδάκτυλος εξήγησε πως δεν πρέπει σε καμία περίπτωση να ματαιωθούν οι εκδηλώσεις για την 28η Οκτωβρίου, οι οποίες μπορούν να πραγματοποιηθούν με αυστηρά πρωτόκολλα.

NEWSROOM icon
NEWSROOM
Εξαδάκτυλος: Γιατί δεν πρέπει να ματαιωθούν οι εκδηλώσεις για την 28η Οκτωβρίου στη Θεσσαλονίκη – ΒΙΝΤΕΟ  eurokinissi

Αναφανδόν υπέρ της πραγματοποίησης των εορταστικών εκδηλώσεων για την 28η Οκτωβρίου στη Θεσσαλονίκη τάχθηκε ο Αθανάσιος Εξαδάκτυλος,  μιλώντας το πρωί της Κυριακής στον ΑΝΤ1 και την εκπομπή “Πρωινοί Τύποι”.

Εξαδάκτυλος

Ο πρόεδρος του Πανελλήνιου Ιατρικού Συλλόγου εξήγησε πως δεν πρέπει σε καμία περίπτωση να ματαιωθούν οι εκδηλώσεις για την 28η Οκτωβρίου, οι οποίες μπορούν να πραγματοποιηθούν με αυστηρά πρωτόκολλα.

“Αυτό το λέω γιατί θα πρέπει όλο το ακροατήριο της πόλης να συνεχίσει να μας παρακολουθεί. Αλλιώς ένα πολύ μεγάλο κομμάτι της πόλης θα νοιώσει στενοχωρημένο και αδικημένο κάνοντας συγκρίσεις με άλλες εκδηλώσεις” εξήγησε.

Σημείωσε δε ότι υπάρχει τρόπος να γίνουν με ασφάλεια αυτές οι εκδηλώσεις. “Τον τρόπο αυτόν τον είδαμε στη παρέλαση της 25ης Μαρτίου στην Αθήνα” είπε και ζήτησε να μην λέγεται ότι οι εκδηλώσεις αυτές πέρυσι ήταν που προκάλεσαν το πρόβλημα στη Θεσσαλονίκη. “Συμμετείχαν κι αυτές αλλά δεν ήταν αυτός ο αποκλειστικός παράγοντας” είπε.

“Αυτή τη χρονική στιγμή που με δυσκολία συνεννοούμαστε όλοι μεταξύ μας χρειάζεται ηρεμία, ψυχραιμία και καταλλαγή για να μπορέσουμε να ξεπεράσουμε τον πολύπλοκο αυτό χειμώνα που έρχεται” κατέληξε.

Από πλευράς του ο Καθηγητής Περιβαλλοντικής Μηχανικής του ΑΠΘ, Δημοσθένης Σαρηγιάννης, σημείωσε ότι τα επιδημιολογικά δεδομένα δεν δείχνουν λόγο αναβολής των παρελάσεων.

ΠΗΓΗ: ant1news.gr 

Ακολουθήστε το dikastiko.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο στο dikastiko.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ