Παρασκευή 14 Μαϊου 2021

Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο: Άρση της ασυλίας του Γ. Λαγού αποφάσισε η Ολομέλεια – ΒΙΝΤΕΟ – ΦΩΤΟ

Στην ψηφοφορία, 658 ψήφισαν υπέρ και 25 κατά.

NEWSROOM icon
NEWSROOM
Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο: Άρση της ασυλίας του Γ. Λαγού αποφάσισε η Ολομέλεια – ΒΙΝΤΕΟ – ΦΩΤΟ

Υπέρ της άρσης της ασυλίας του Ιωάννη Λαγού ψήφισε η ολομέλεια του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου.

Στην ψηφοφορία, η οποία διενεργήθηκε το απόγευμα της Δευτέρας και τα αποτελέσματά της ανακοινώθηκαν το πρωί της Μ. Τρίτης, 658 ψήφισαν υπέρ και 25 κατά.

ΛΑΓΟΣ

ΠΗΓΗ: TWITTER

Ετοιμάζεται να «κρυφτεί» στη Νορβηγία;

Την ίδια ώρα, στη Νορβηγία ετοιμάζεται να «κρυφτεί» σύμφωνα με ρεπορτάζ του Open TV ο ευρωβουλευτής Γιάννης Λαγός, που έχει καταδικαστεί για τον ηγετικό του ρόλο στη νεοναζιστική εγκληματική οργάνωση, Χρυσή Αυγή.

Ο Γιάννης Λαγός εμφανίστηκε στο κέντρο covid του Ευρωκοινοβουλίου στις Βρυξέλλες και υποβλήθηκε σε τεστ, όπως κάνουν όσοι ετοιμάζονται να αναχωρήσουν στο εξωτερικό. Μάλιστα οι πληροφορίες αναφέρουν ότι δήλωσε εγγράφως στην αρμόδια υπηρεσία ότι θα αναχωρήσει την Μεγάλη Τετάρτη για τη Νορβηγία.

Tη Μεγάλη Δευτέρα η Ολομέλεια του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου ψήφισε για την άρση της ασυλίας του ηγετικού στελέχους της Χρυσής Αυγής και το αποτέλεσμα της ψηφοφορίας, ανακοινώθηκε το πρωί της Μεγάλης Τρίτης.

Έτσι η άρση της ασυλίας του Γιάννη Λαγού θα ανοίξει τον δρόμο για την επιστροφή του στην Ελλάδα και την φυλάκιση του, καθώς έχει καταδικαστεί για τον ηγετικό του ρόλο στη νεοναζιστική εγκληματική οργάνωση.

ΒΙΝΤΕΟ: OPENTV

Ακολουθήστε το dikastiko.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο στο dikastiko.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ