Εύβοια: Νεκρός 23χρονος μετά από επίθεση με μαχαίρι – Τρεις συλλήψεις
Εξετάζονται οπαδικά κίνητρα - Στο νοσοκομείο και δεύτερο άτομο - Οι έρευνες των Αρχών
  EUROKINISSI Αιματηρό επεισόδιο σημειώθηκε λίγο μετά τις 11 χθες βράδυ (3/11) στην οδό Λιλαντίων στη Χαλκίδα, με θύμα έναν 23χρονο.
Σύμφωνα με πληροφορίες από τοπικά μέσα, ομάδα αγνώστων διαπληκτίστηκε για οπαδικούς λόγους και κατά τη διάρκεια της συμπλοκής νεαρός τραυματίστηκε θανάσιμα με μαχαίρι.
Το θύμα μεταφέρθηκε με αγροτικό όχημα στο νοσοκομείο Χαλκίδας, όπου οι συνοδοί τον εγκατέλειψαν αιμόφυρτο και έφυγαν.
Λίγη ώρα αργότερα ένα νέο περιστατικό συνέβη στην πλατεία Ελευθερίας, με τις Αρχές να εξετάζουν εάν τα δύο περιστατικά συνδέονται.
Το θύμα της δεύτερης επίθεσης εντοπίστηκε αιμόφυρτο και νοσηλεύεται.
Η αστυνομία έχει προχωρήσει σε τρεις συλλήψεις.
Η εκπρόσωπος Τύπου της ΕΛ.ΑΣ., Κωνσταντία Δημογλίδου, είπε (ΣΚΑΪ) ότι συνολικά ενεπλάκησαν 8 άτομα σε δύο παρέες των 4. «Κανείς δεν φαίνεται να έχει απασχολήσει τις αρχές στο παρελθόν», ανέφερε.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
U-Talent: Κοινή πρωτοβουλία ΔΥΠΑ και UNICEF για τους νέους 15-24 Γ. Γεραπετρίτης: Θα συναντηθεί σήμερα με την Κίμπερλι Γκίλφοϊλ Επόμενη μέρα στα Βορίζια: Τα κλειστά στόματα, οι έρευνες των Αρχών και ο φόβος απρόβλεπτων αντιδράσεων Κωνσταντίνος Δούβλης: Άγνωστος Στρατιώτης, γνωστή η λύσηΑκολουθήστε το dikastiko.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο στο dikastiko.gr
 
