Τετάρτη 25 Φεβρουαρίου 2026

Φάρσα το τηλεφώνημα για βόμβα στην Ευελπίδων – Δεν εντοπίστηκε εκρηκτικός μηχανισμός

Οι αρχές διερευνούν την προέλευση του απειλητικού τηλεφωνήματος

NEWSROOM icon
NEWSROOM
Φάρσα το τηλεφώνημα για βόμβα στην Ευελπίδων – Δεν εντοπίστηκε εκρηκτικός μηχανισμός ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ/EUROKINISSI)

Φάρσα αποδείχθηκε το τηλεφώνημα για τοποθέτηση βόμβας στα Δικαστήρια της πρώην Σχολής Ευελπίδων.

Άμεσα κινητοποιήθηκαν στελέχη της Δικαστικής Αστυνομίας, τα οποία προχώρησαν στην προληπτική εκκένωση των κτιρίων, απομακρύνοντας εργαζόμενους, δικηγόρους και πολίτες, προκειμένου να πραγματοποιηθεί εκτενής έλεγχος στους εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους του συγκροτήματος.

Στο σημείο έσπευσαν ισχυρές δυνάμεις της Ελληνικής Αστυνομίας και του Τμήματος Εξουδετέρωσης Εκρηκτικών Μηχανισμών, καθώς και ειδικά εκπαιδευμένοι σκύλοι ανίχνευσης εκρηκτικών.

Μετά την ολοκλήρωση των ελέγχων δεν εντοπίστηκε εκρηκτικός μηχανισμός, ενώ οι αρχές διερευνούν την προέλευση του απειλητικού τηλεφωνήματος.

Ακολουθήστε το dikastiko.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο στο dikastiko.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ