Πέμπτη 13 Μαϊου 2021

Φιλιππάκης για Novartis: «Αυλαία της πρώτης πράξης φαρσοκωμωδίας»

NEWSROOM icon
NEWSROOM
Φιλιππάκης για Novartis: «Αυλαία της πρώτης πράξης φαρσοκωμωδίας»

Ο εκδότης της εφημερίδας «Δημοκρατία», Ιωάννης Φιλιππάκης, σε δήλωσή του για την υπόθεση Novartis κάνει λόγο για «την αυλαία της πρώτης πράξης φαρσοκωμωδίας που παρακολουθούμε εδώ και μήνες».

«Σήμερα έπεσε η αυλαία της πρώτης πράξης φαρσοκωμωδίας που παρακολουθούμε εδώ και μήνες στις εργασίες της προανακριτικής επιτροπής για την, κατά τα άλλα, εξαιρετικά σοβαρή υπόθεση της Novartis», σημειώνει ο κ. Φιλιππάκης και προσθέτει:

«H προσπάθεια σπίλωσής μου, αλλά και ομηρίας της εφημερίδας μας από τους γνωστούς παραεξουσιαστικούς κύκλους έπεσε στο κενό. Μας λυπεί ιδιαίτερα η «στρατολόγηση» εκπροσώπων του κοινοβουλίου, αλλά και προθύμων μέσων μαζικής ενημέρωσης σε ένα εμφανώς εκδικητικό σχέδιο τρομοκράτησης και φίμωσης εκδοτών, δημοσιογράφων και δικαστικών λειτουργών που τόλμησαν να ερευνήσουν και να αποκαλύψουν μια σειρά σημαντικών σκανδάλων της μεταπολιτευτικής περιόδου στην πατρίδα μας».

«Θα πρέπει να γνωρίζουν όλοι αυτοί ότι εν τέλει τίποτα δεν μένει κρυφό και έρχεται η ώρα που τα ανομήματα τιμωρούνται», προσθέτει ο Ιωάννης Φιλιππάκης και καταλήγει:

«Επιφυλασσόμεθα να αναδείξουμε τις ποινικές και αστικές ευθύνες όλων όσων συμμετέχουν σε αυτή τη σκευωρία. Να είναι δε σίγουροι ότι καμία ασυλία και καμία μέθοδος εκφοβισμού δεν θα μπορέσει να τους προστατέψει».

Ακολουθήστε το dikastiko.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο στο dikastiko.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ