Πέμπτη 26 Μαϊου 2022

Φρίκη στη Θεσσαλονίκη: 33χρονη εξέδιδε ανήλικη εδώ και ένα χρόνο – Τι αποκαλύφθηκε για την κακοποίηση μετά από τυχαίο έλεγχο

Στον εισαγγελέα η δικογραφία. Την προωθούσε σε οίκους ανοχής σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, αλλά και σε άλλους «πελάτες».

NEWSROOM icon
NEWSROOM
Φρίκη στη Θεσσαλονίκη: 33χρονη εξέδιδε ανήλικη εδώ και ένα χρόνο – Τι αποκαλύφθηκε για την κακοποίηση μετά από τυχαίο έλεγχο freepik

Εξαντλητικά ωράρια, με σοβαρούς κινδύνους για την υγεία της, επιφύλασσε μία 33χρονη σε γνωστή της ανήλικη, την οποία εξέδιδε εδώ και ένα χρόνο σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη.

Μπροστά σε αυτό το περιστατικό κακοποίησης βρέθηκαν αστυνομικοί του Τμήματος Πρόληψης Καταστολής της Εγκληματικότητας Θεσσαλονίκης σε τυχαίο έλεγχο που πραγματοποίησαν σε όχημα, στο πλαίσιο των ερευνών για την εμπορία και διακίνηση ναρκωτικών ουσιών. Η 33χρονη γυναίκα συνελήφθη και σχηματίστηκε σε βάρος της δικογραφία που ήδη έχει πάρει το δρόμο για τις αρμόδιες εισαγγελικές αρχές.

Ειδικότερα, οι αστυνομικοί προχώρησαν σε έλεγχο οχήματος το βράδυ της περασμένης Πέμπτης. Σε αυτό βρέθηκαν επιμελώς κρυμμένα μικροδέματα ηρωίνης και κάνναβης. Για την υπόθεση συνελήφθησαν δύο αλλοδαποί άντρες ηλικίας 32 και 29 ετών. Θεσσαλονίκη: 33χρονη εξέδιδε ανήλικη - Στον εισαγγελέα η δικογραφία

Ωστόσο, στο όχημα επέβαιναν και δύο ημεδαπές γυναίκες, μία 33χρονη και μία ανήλικη, οι οποίες προσήχθησαν αρχικά στο Τμήμα Ασφαλείας Λευκού Πύργου, για να μεταφερθούν λίγο αργότερα στο Τμήμα Καταπολέμησης και Εμπορίας Ανθρώπων προκειμένου να διερευνηθεί η μεταξύ τους σχέση και η παρουσία τους στο προαναφερόμενο όχημα.

Από την έρευνα προέκυψαν στοιχεία που καταδεικνύουν τη σεξουαλική εκμετάλλευση της ανήλικης από την 33χρονη, η οποία εκμεταλλευόμενη το νεαρό της ηλικίας, την οικογενειακή κατάσταση της παθούσας και την εμπιστοσύνη που της επέδειξε η μητέρα της ανήλικης, την προώθησε εδώ και τουλάχιστον ένα χρόνο σε εργασία ως εκδιδόμενη, παρά την ανηλικότητα και στερούμενη παντελώς των απαιτούμενων εγγράφων.

Αρχικά η δράστιδα την προώθησε σε οίκους ανοχής σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, καθώς και σε διαμέρισμα άγνωστου, μέχρι στιγμής ατόμου, σε όμορο νομό, όπου η ανήλικη εργάστηκε έναντι ελάχιστης αμοιβής και με εξαντλητικά ωράρια, διατρέχοντας σοβαρούς κινδύνους για την υγεία της. Θεσσαλονίκη: 33χρονη εξέδιδε ανήλικη - Στον εισαγγελέα η δικογραφία

Ακολούθησε πρόσκαιρη διακοπή των συχνών επαφών των δύο γυναικών και στις 9 Σεπτεμβρίου 2021, έπειτα από επανασύνδεσή τους με πρωτοβουλία της ανήλικης, η 33χρονη την έφερε σε επαφή με έναν εκ των προαναφερόμενων συλληφθέντων αντρών με σκοπό την ερωτική συνεύρεση έναντι αμοιβής, χωρίς όμως συμφωνία. Παράλληλα, ο συλληφθείς προμήθευσε την ανήλικη με ποσότητα κάνναβης έναντι μικρού χρηματικού αντιτίμου.

Στο πλαίσιο συνεχιζόμενης διερεύνησης της υπόθεσης προέκυψε ότι, η ανήλικη, δύο μέρες πριν την προσαγωγή της, ξεκίνησε να εργάζεται ως εκδιδόμενη στη Θεσσαλονίκη υπό την εκμετάλλευση ημεδαπού άντρα, τα στοιχεία του οποίου έχουν ταυτοποιηθεί, που την προήγαγε και την εξανάγκαζε στην πορνεία με χρήση πειθούς και απατηλών μέσων, αποκομίζοντας χρηματικά ποσά και αποδίδοντας ελάχιστο μέρος των κερδών στην ίδια.

Ακολουθήστε το dikastiko.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο στο dikastiko.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ