Παρασκευή 31 Μαρτίου 2023

Φρίκη στη Βρετανία: Νεκρόφιλος ηλεκτρολόγος νοσοκομείου κακοποίησε πάνω από 100 σορούς – ΒΙΝΤΕΟ

Κατά την αστυνομική έφοδο στο σπίτι του δράστη, ανακαλύφθηκαν τέσσερα εκατομμύρια φωτογραφίες σεξουαλικής κακοποίησης.

NEWSROOM icon
NEWSROOM
Φρίκη στη Βρετανία: Νεκρόφιλος ηλεκτρολόγος νοσοκομείου κακοποίησε πάνω από 100 σορούς – ΒΙΝΤΕΟ skynews

Νεκροφιλία στη Βρετανία: Μία φρικιαστική υπόθεση νεκροφιλίας είδε το φως της δημοσιότητας στη Βρετανία, καθώς ένας ηλεκτρολόγος παραδέχτηκε τον φόνο δύο γυναικών το 1987 και ότι έχει κακοποιήσει σεξουαλικά δεκάδες πτώματα στο νεκροτομείο νοσοκομείου.

Ο δράστης δήλωσε ένοχος για τη δολοφονία της 25χρονης Γουέντι Νελ και της 20χρονης Καρολάιν Πιρς σε δύο ξεχωριστές επιθέσεις στο Tούμπριτζ Γουέλς, σύμφωνα με την αστυνομία του Κεντ.

Σύμφωνα με τον Guardian, κατά τη διάρκεια της δίκης έγινε γνωστό ότι επιτέθηκε σεξουαλικά πτώματα γυναικών στα νεκροτομεία νοσοκομείων στο Κεντ και το Σάσεξ αλλά και στο νοσοκομείο του Tούμπριτζ Γουέλς, τις περιόδους που εργαζόταν εκεί.

Η αστυνομία εντόπισε τουλάχιστον 99 πιθανά θύματα του Φούλερ. Πριν από τη δίκη για τους φόνους, ομολόγησε την ενοχή του για άλλα 51 αδικήματα, συμπεριλαμβανομένων 44 κατηγοριών που αφορούσαν 78 θύματα τα οποία δέχθηκαν επίθεση στα νεκροτομεία, στα οποία είχε πρόσβαση μέσω της εργασίας του ως ηλεκτρολόγος. Οι επιθέσεις στα πτώματα φέρεται να διαπράχθηκαν μεταξύ του 2008 και τον Νοέμβριο του 2020.

Στο υλικό που έδωσε στη δημοσιότητα η αστυνομία του Κεντ, ο Φούλερ λέει στους ντετέκτιβ “θέλω να παραδεχθώ… παραδέχομαι τα αδικήματα, αλλά ειλικρινά δεν θέλω να υπεισέλθω σε λεπτομέρειες”.

Κατά την αστυνομική έφοδο στο σπίτι του Φούλερ, ανακαλύφθηκαν τέσσερα εκατομμύρια φωτογραφίες σεξουαλικής κακοποίησης. Τις περισσότερες τις είχε κατεβάσει από το διαδίκτυο αλλά επίσης ο άνδρας είχε μαγνητοσκοπήσει τον εαυτό του να κακοποιεί πτώματα.

Νεκροφιλία στη Βρετανία: Σοκαρισμένη η χώρα

Οι εισαγγελείς τόνισαν πώς η υπόθεση νεκροφιλίας του Φούλερ είναι πρωτόγνωρη για τα βρετανικά χρονικά. “Κατά τις έρευνες στο σπίτι του Φούλερ μετά τη σύλληψή του βρέθηκαν σκληροί δίσκοι που τους είχε σε κρυψώνα στο σπίτι του, στους οποίους αποκαλύπτονται αποδείξεις για σεξουαλικά εγκλήματα τέτοιου είδους που κανένα βρετανικό δικαστήριο δεν έχει ξαναδεί.

Μεταξύ του 2008-2020, ο Φούλερ είχε μαγνητοσκοπήσει και φωτογραφίσει τον εαυτό του σε πράξεις σεξουαλικής κακοποίησης δεκάδων πτωμάτων γυναικών και κοριτσιών σε δύο νεκροτομεία νοσοκομείων στο Τούμπριτζ Γουέλς όπου είχε πρόσβαση λόγω της δουλειάς του ως υπεύθυνος συντήρησης”  ανέφερε η αρμόδια εισαγγελική υπηρεσία.

Σύμφωνα με την εισαγγελέα, οι εικόνες αυτές δείχνουν πως ο Φούλερ διέπραττε τις ενέργειές του για “σεξουαλική ικανοποίηση” και όχι από ψυχική ασθένεια. Όπως επεσήμανε “αυτός ο εξαιρετικά επικίνδυνος άνδρας έχει προκαλέσει αφάνταστα μαρτύριο σε αμέτρητες οικογένειες και παραδέχτηκε τα μακροχρόνια μυστικά του μόνο όταν ήρθε αντιμέτωπος με συντριπτικά αποδεικτικά στοιχεία. Δεν έχω καμία αμφιβολία ότι θα εξακολουθούσε να είναι παραβατικός μέχρι σήμερα αν δεν γινόταν αυτή η επίπονη έρευνα και δίωξη”.

Η Νελ βρέθηκε νεκρή στο διαμέρισμά της με σοβαρά τραύματα στις 23 Ιουνίου 1987. Η Πιρς δολοφονήθηκε πέντε μήνες μετά, στις 24 Νοεμβρίου, έξω από το σπίτι της στο Γκρόσβενορ Παρκ. Οι γείτονες είπαν ότι άκουσαν τσιρίδες από το διαμέρισμά της το επίμαχο βράδυ. Αναφέρθηκε η εξαφάνισή της και το πτώμα της βρέθηκε αργότερα σε ένα χαντάκι με νερό στις 15 Δεκεμβρίου 1987. Στοιχεία DNA από τα πτώματα και των δύο γυναικών συνέδεσαν τον Fuller με τις δολοφονίες των δύο γυναικών.

Ο Φούλερ συνελήφθη για φόνο πέρυσι, στις 3 Δεκεμβρίου έπειτα από νέα ανάλυση παλαιών αποδεικτικών στοιχείων DNA και οι αστυνομικοί έκαναν έρευνα στο σπίτι του. Εκεί βρήκαν εικόνες νεκρών γυναικών στα δύο νεκροτομεία του νοσοκομείου που κακοποιήθηκαν από τον Φούλερ, δήλωσε ο εισαγγελέας Ντάνκαν Άτκινσον.

Τότε οι αστυνομικοί βρήκαν δύο σκληρούς δίσκους με χωρητικότητα 5TB συνολικά. “Όταν εξετάστηκαν αυτοί οι σκληροί δίσκοι, βρέθηκε βιβλιοθήκη αφάνταστης σεξουαλικής εξαχρείωσης” τόνισε ο εισαγγελέας. Ο Φούλερ, κατά την ανάκριση, παραδέχθηκε ότι χρησιμοποιούσε το Facebook για να ψάχνει φωτογραφίες των ανθρώπων που είχε κακοποιήσει στο νεκροτομείο.

Σε σχέση με την ταυτοποίηση και την ονομασία των αρχείων που περιείχαν τις προσβλητικές εικόνες των νεκρών ανθρώπων, είπε ότι σε μεταγενέστερο στάδιο τους είχε ονομάσει, χρησιμοποιώντας τα λογιστικά βιβλία από το νεκροτομείο και τις ετικέτες αναγνώρισης στα πτώματα, σημείωσε ο Άτκινσον.

Ακολουθήστε το dikastiko.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο στο dikastiko.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ