Παρασκευή 27 Ιανουαρίου 2023

Γ. Μομφεράτος: Ο Κουφοντίνας ζωντανός θυμίζει τους νεκρούς του, οι οπαδοί του όμως θέλουν τον δικό τους νεκρό /ΒΙΝΤΕΟ

Ο Γιώργος Μομφεράτος, μιλώντας για την απεργία πείνας και δίψας που κάνει ο Δημήτρης Κουφοντίνας, είπε ότι «τα ζητήματα μεταθέσεων που αναφέρονται είναι απλώς μια αφορμή και όχι η ουσία»

NEWSROOM icon
NEWSROOM
Γ. Μομφεράτος: Ο Κουφοντίνας ζωντανός θυμίζει τους νεκρούς του, οι οπαδοί του όμως θέλουν τον δικό τους νεκρό /ΒΙΝΤΕΟ

«Εμείς λυπούμεθα που έχει γίνει πάλι η τρομοκρατία θέμα πολιτικής αντιπαράθεσης, γιατί περί αυτού πρόκειται», τόνισε ο γιος του εκδότη της Απογευματινής Νίκου Μομφεράτου, ο οποίος δολοφονήθηκε από τον Δημήτρη Κουφοντίνα στις 21 Φεβρουαρίου του 1985.

Ο Γιώργος Μομφεράτος, μιλώντας στο Mega για την απεργία πείνας και δίψας που κάνει ο Δημήτρης Κουφοντίνας, είπε ότι «τα ζητήματα μεταθέσεων που αναφέρονται είναι απλώς μια αφορμή και όχι η ουσία».

«Με την ανακοίνωσή μας ζητούμε από τον κ. Κουφοντίνα να σταματήσει την απεργία πείνας του και να διεκδικήσει όποια δικαιώματα θεωρεί ότι καταπατούνται μέσα από τη δικαστική οδό», τόνισε και πρόσθεσε: «Και το ίδιο ζητούμε από τους οπαδούς του, που δεν φαίνεται να θέλουν να τη σταματήσει, αλλά έχουν άλλα στο μυαλό τους».

Αναφερόμενος στους υποστηρικτές του Κουφοντίνα, είπε: «Είναι περιθωριακές οι ομάδες που έχουν τις φαντασιώσεις της 17Ν περί ανατροπών πολιτευμάτων, παρ’ όλα αυτά έχουν μια διεκδικητικότητα και φωνή δυνατή και ακούγονται με τις δράσεις που κάνουν και αναρωτιέται κανείς τι επιδιώκουν. Ο Κουφοντίνας ζωντανός θυμίζει τους νεκρούς του, όμως αυτοί θέλουν το δικό τους νεκρό».

Ακολουθήστε το dikastiko.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο στο dikastiko.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ