Γ. Οικονόμου: “Η πλήρης κάλυψη στον κ. Παππά δείχνει ότι τα βαρίδια του παρελθόντος κρατούν γερά τον κ. Τσίπρα” – ΒΙΝΤΕΟ

"Το μόνο βέβαιο είναι ότι, αν ποτέ υπήρχε δεύτερη φορά για τον ΣΥΡΙΖΑ, δεν θα είναι αλλιώς, ό,τι κι αν λέει ο κ. Τσίπρας", δήλωσε ο Οικονόμου.

NEWSROOM
Γ. Οικονόμου: “Η πλήρης κάλυψη στον κ. Παππά δείχνει ότι τα βαρίδια του παρελθόντος κρατούν γερά τον κ. Τσίπρα” – ΒΙΝΤΕΟ

Τις δηλώσεις του Αλέξη Τσίπρα σχολίασε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γιάννης Οικονόμου, λέγοντας ότι  “Το μόνο βέβαιο είναι ότι, αν ποτέ υπήρχε δεύτερη φορά για τον ΣΥΡΙΖΑ, δεν θα είναι αλλιώς, ό,τι κι αν λέει ο κ. Τσίπρας”.

Και προσέθεσε: “Με τον ίδιο επί 15 συνεχόμενα έτη στην αρχηγία του ΣΥΡΙΖΑ, με τα ίδια ακριβώς πρόσωπα της προηγούμενης διακυβέρνησης, με την ίδια επιμονή σε ιστορικά χρεοκοπημένες ιδέες, με το ίδιο πολιτικό ύφος και ήθος. Το μόνο περισσότερο που κομίζει σήμερα είναι η τοξικότητα κι ο ρεβανσισμός. Η πλήρης κάλυψη στον κ. Παππά δείχνει ότι τα βαρίδια του παρελθόντος κρατούν γερά τον κ. Τσίπρα, και σήμερα και αύριο”.

ΠΗΓΗ/ΒΙΝΤΕΟ: ΑΠΕ-ΜΠΕ/OPEN

Ακολουθήστε το dikastiko.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο στο dikastiko.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ