Παρασκευή 27 Ιανουαρίου 2023

Γέμισε πορτοκάλια η Λεωφόρος Κηφισού: Ανετράπη νταλίκα – Ουρές χιλιομέτρων από αυτοκίνητα – ΒΙΝΤΕΟ

Η νταλίκα αφού χτύπησε στα προστατευτικά κιγκλιδώματα διένυσε μία τρελή πορεία περίπου 100-130 μέτρων, και ντελαπάρισε στον δρόμο. Έχουν δοθεί 3 λωρίδες στην κυκλοφορία στο ύψος του Ταύρου.

NEWSROOM icon
NEWSROOM
Γέμισε πορτοκάλια η Λεωφόρος Κηφισού: Ανετράπη νταλίκα – Ουρές χιλιομέτρων από αυτοκίνητα – ΒΙΝΤΕΟ OPEN

Ένα σοβαρό τροχαίο στον Κηφισό σημειώθηκε τα ξημερώματα στο ύψος του Ταύρου, όταν νταλίκα που μετέφερε πορτοκάλια ανετράπη για άγνωστους μέχρι στιγμής λόγους.

Τροχαίο στον Κηφισό: Το χρονικό

Ήταν 3.30 ώρα τα ξημερώματα της Πέμπτης όταν ο οδηγός νταλίκας που μετέφερε οπωροκηπευτικά, στην λεωφόρο Κηφισού λίγο πριν τη συμβολή με την Αγίας Άννης που μπαίνει στην Λαχαναγορά του Ρέντη, χάνει τον έλεγχο του οχήματός και χτυπάει στο πίσω μέρος της στα προστατευτικά κιγκλιδώματα και ανετράπη.

Η νταλίκα στη συνέχεια διένυσε μία τρελή πορεία περίπου 100-130 μέτρων, και ντελαπάρισε στον δρόμο. Στο σημείο έσπευσε η αστυνομία καθώς και γερανοφόρα οχήματα για να σηκώσουν την νταλίκα.

Τα οπωροκηπευτικά έπεσαν και στον παράδρομο της λεωφόρου Κηφισού, και μεταξύ άλλων έχουν ρίξει από την σφοδρότητα και μία κολόνα. Ο οδηγός είναι καλά στην υγεία του, ωστόσο έχει κάποιες αμυχές. Στο σημείο βρέθηκε και το ΕΚΑΒ το οποίο ωστόσο δεν χρειάστηκε να επέμβει.

Επί 2 ώρες ήταν κλειστό το ρεύμα προς τη Λαχαναγορά, μετά τη γέφυρα της Πέτρου Ράλλη, καθώς τα οπωροκηπευτικά έχουν πέσει στον δρόμο και είναι αδύνατη η έλευση των αυτοκινήτων.

Από τον δήμο Ρέντη αρμόδιες αρχές έσπευσαν στο σημείο της ανατροπής της νταλίκας και καθαρίζουν τον δρόμο και δόθηκαν στην  κυκλοφορία 2 λωρίδες.

Τι κάνουμε σε ένα τροχαίο: Τι ορίζει ο Κ.Ο.Κ.

Αν συμβεί ένα οδικό τροχαίο ατύχημα ο οδηγός που εμπλέκεται σε αυτό θα πρέπει: α) Να σταματήσει αμέσως στον τόπο του ατυχήματος, χωρίς όμως να δημιουργήσει πρόσθετους κινδύνους στην κυκλοφορία.

β) Να λάβει μέτρα κυκλοφοριακής ασφάλειας και να ειδοποιήσει την πλησιέστερη Αστυνομική Αρχή

γ) Να ανταλλάξει τα στοιχεία της ταυτότητάς του, καθώς και κάθε χρήσιμη πληροφορία. Σε περίπτωση μόνον υλικών ζημιών και όταν ο ζημιωθείς δεν είναι παρών, πρέπει μέσα σε 24 ώρες να τον ενημερώσει για όλες τις σχετικές πληροφορίες με τον πιο κατάλληλο τρόπο ή μέσω του πλησιέστερου Αστυνομικού Τμήματος.

Αν από το Τροχαίο ατύχημα προκλήθηκε θάνατος ή σωματική βλάβη, κάθε οδηγός και οποιοσδήποτε άλλος που ενεπλάκη θα πρέπει:

Να προσφέρει την αναγκαία βοήθεια και συμπαράσταση στους παθόντες. Να ειδοποιήσει την πλησιέστερη αστυνομική αρχή και να παραμείνει στον τόπο του ατυχήματος έως ότου φθάσουν εκεί οι αρμόδιες αρχές. Να εμποδίσει οποιαδήποτε μεταβολή των στοιχείων (μετακίνηση οχημάτων, εξαρτημάτων κ.α) στον τόπο του ατυχήματος, που θα μπορούσε να δυσχεράνει το έργο της Αστυνομίας.

Βοηθήστε τους συνανθρώπους και την Τροχαία στο έργο της. Κρατήστε τα στοιχεία ταυτότητας αυτοπτών μαρτύρων, η οποιαδήποτε στοιχεία μπορείτε (όπως φυσιογνωμικά χαρακτηριστικά, αριθμό κυκλοφορίας, τύπο και χρώμα οχήματος κ.α,), όσων εγκαταλείπουν τον τόπο του ατυχήματος.

Ακολουθήστε το dikastiko.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο στο dikastiko.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ