Σάββατο 28 Ιανουαρίου 2023

Γενικό Κρατικό Νίκαιας: Πλημμύρισε η πτέρυγα Covid – Χρειάστηκε να μεταφερθούν ασθενείς – Τι απαντά η Διοίκηση – ΒΙΝΤΕΟ

Πρόκειται για τον ίδιο θάλαμο που πριν από έναν χρόνο είχε εμφανίσει πρόβλημα στη λειτουργία των οξυγόνων και όπου μια νοσηλεύτρια ακούμπησε σε γυμνό καλώδιο και είχε πάθει ηλεκτροπληξία.

NEWSROOM icon
NEWSROOM
Γενικό Κρατικό Νίκαιας: Πλημμύρισε η πτέρυγα Covid – Χρειάστηκε να μεταφερθούν ασθενείς – Τι απαντά η Διοίκηση – ΒΙΝΤΕΟ OPEN

Συνθήκες που δεν αρμόζουν σε ένα ευρωπαϊκό σύγχρονο νοσοκομείο καταγράφηκαν στο Γενικό Κρατικό Νίκαιας την περασμένη Παρασκευή καθώς πλημμύρισε η πτέρυγα κορονοϊού του νοσοκομείου όταν έσπασε σωλήνας.

Γενικό Κρατικό Νίκαιας: Πλημμύρισε η πτέρυγα Covid – Χρειάστηκε να μεταφερθούν ασθενείς

Το αποτέλεσμα ήταν να επικρατήσει “ανωμαλία” στο πρόγραμμα νοσηλευομένων, γιατρών και νοσηλευτών. Στις φωτογραφίες ντοκουμέντο που παρουσίασε το OPEN και η εκπομπή «Ανοιχτή Επικοινωνία» φαίνεται να έχουν πλημμυρίσει οι διάδρομοι. Χρειάστηκε αρκετή ώρα ώστε οι ασθενείς με covid να μεταφερθούν σε άλλη πτέρυγα μέχρι να γίνουν οι επιδιορθωτικές εργασίες.

Όπως καταγγέλλουν οι εργαζόμενοι υπάρχουν προβλήματα και ανάγκες λόγω της παλαιότητας του κτιρίου.

Όπως είπε η παθολόγος του νοσοκομείου, Μαίρη Ακρογιάννη «έσπασε ο σωλήνας του καλοριφέρ ενός θαλάμου με 17 κρεβάτια στον πρώτο όροφο με αποτέλεσμα να πλημμυρίσει ο θάλαμος και οι ασθενείς να μεταφερθούν στον διάδρομο. Πρόκειται για τον ίδιο θάλαμο που πριν από έναν χρόνο είχαμε καταγγείλει ότι υπάρχει πρόβλημα στη λειτουργία των οξυγόνων και για τον ίδιο θάλαμο, όπου μια νοσηλεύτρια ακούμπησε σε γυμνό καλώδιο και είχε πάθει ηλεκτροπληξία. Πρόκειται για μια χρόνια κατάσταση. Υπάρχουν τεράστιες ελλείψεις σε προσωπικό και σε τεχνικούς».

Τι λέει η Διοίκηση του νοσοκομείου

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ στο νοσοκομείο δεν υπάρχει υδραυλικός, καθώς δεν έχει υπογραφεί σχετική σύμβαση ως είθισται. Σύμφωνα με τη διοίκηση του νοσοκομείου, το πρόβλημα που προέκυψε, λύθηκε μέσα σε λίγη ώρα.

Ακολουθήστε το dikastiko.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο στο dikastiko.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ