Πέμπτη 24 Ιουνίου 2021

Γεροβασίλη: Η Βουλή υπολειτουργεί ενώ ανοίγει οικονομία και τουρισμός

Τη διεύρυνση της συμμετοχής με τη φυσική παρουσία των βουλευτών στις εργασίες της Βουλής, ζήτησε η γραμματέας της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Όλγα Γεροβασίλη, στη διάσκεψη των Προέδρων

NEWSROOM icon
NEWSROOM
Γεροβασίλη: Η Βουλή υπολειτουργεί ενώ ανοίγει οικονομία και τουρισμός
Η Ολγα Γεροβασίλη ζήτησε τη διεύρυνση της συμμετοχής με τη φυσική παρουσία των βουλευτών στις εργασίες της Βουλής
Αφήνοντας αιχμές για τη μέχρι τώρα ολιγωρία και την υποβάθμιση της δημοκρατικής λειτουργίας, η κυρία Γεροβασίλη ανέφερε: «Δεν κατανοώ τον λόγο για τον οποίο το Κοινοβούλιο υπολειτουργεί, την στιγμή που η κυβέρνηση έχει ήδη ανοίξει την Οικονομία, τα σχολεία και ετοιμάζεται να ανοίξει και τον τουρισμό. Τον Δεκέμβριο είχατε προγραμματίσει την δημιουργία εμβολιαστικού κέντρου, προκειμένου να μην υποβαθμισθεί περαιτέρω η Δημοκρατία, στο όνομα της πανδημίας. Όμως μετά τον καταχρηστικό και προνομιακό εμβολιασμό, κυβερνητικών στελεχών και άλλων παραγόντων της Ν.Δ. εγκαταλείψατε το σχέδιο, εξ αιτίας ης κοινωνικής κατακραυγής».

Ο πρόεδρος της Βουλής απάντησε ότι δεν είναι ακόμη σε θέση να προχωρήσει σε διεύρυνση, καθώς περιμένει τις εισηγήσεις των ειδικών. Σε ό,τι αφορά την επίκαιρη ερώτηση που κατέθεσε προσφάτως για τη ώρα του πρωθυπουργού  ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ.  ζητώντας αναστολή των αλλαγών στην εισαγωγή των υποψηφίων στα ΑΕΙ, η απάντηση που πήρε η κυρία Γεροβασίλη είναι ότι η κυβέρνηση δεν έχει ακόμη ανταποκριθεί στο αίτημα του κ. Τσίπρα.

Ακολουθήστε το dikastiko.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο στο dikastiko.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ