Δευτέρα 18 Οκτωβρίου 2021

Γιατροί πληρώνονται για “μαϊμού” εμβολιασμούς σε αρνητές αλλά τους κάνουν το κανονικό εμβόλιο – Τι απαντά η ΕΛΑΣ

Τους υποσχέθηκαν ότι θα τους εμβολιάσουν με νερό, ωστόσο αφού πληρώθηκαν τους έκαναν κανονικά το εμβόλιο κατά του κορονοϊού.

NEWSROOM icon
NEWSROOM
Γιατροί πληρώνονται για “μαϊμού” εμβολιασμούς σε αρνητές αλλά τους κάνουν το κανονικό εμβόλιο – Τι απαντά η ΕΛΑΣ

Γιατρούς και νοσηλευτές πλήρωναν αρνητές του εμβολίου κατά του κορονοϊού έτσι ώστε να εμβολιαστούν εικονικά και να λάβουν παράνομα το πιστοποιητικό. Ωστόσο πολλούς από αυτούς φαίνεται πως οι γιατροί τους… ξεγέλασαν και τους έκαναν το κανονικό εμβόλιο.

Σύμφωνα με το Mega που επικαλείται ρεπορτάζ της εφημερίδας “Το ΒΗΜΑ”, εκείνοι τους υποσχέθηκαν ότι θα τους εμβολιάσουν με νερό, ωστόσο αφού πληρώθηκαν τους έκαναν κανονικά το εμβόλιο κατά του κορονοϊού.

Σύμφωνα με το ίδιο ρεπορτάζ, οι έρευνες της Ελληνικής Αστυνομίας και της Εθνικής Αρχής Διαφάνειας, αποκάλυψαν σημεία και τέρατα ως προς τις προσπάθειες αντιεμβολιαστών, να εξασφαλίσουν το πολυπόθητο πιστοποιητικό εμβολιασμού.

Συγκεκριμένα, πάνω από 100.000 πολίτες έχουν επιδιώξει να λάβουν πιστοποιητικό εμβολιασμού χωρίς να εμβολιαστούν.

Σε πολλά εμβολιαστικά κέντρα παρουσιάζονται περίεργες αυξομειώσεις σε συγκεκριμένες ώρες και ημέρες από ανθρώπους που θέλουν να εμβολιαστούν κινώντας υποψίες…

Σύμφωνα με το MEGA, αυτό έχει συμβεί σε εμβολιαστικά κέντρα 27 περιοχών της Ελλάδας.

Η απάντηση της Αστυνομίας

Πάντως το δημοσίευμα σχολίασε η Υπηρεσία Εσωτερικών Υποθέσεων Σωμάτων Ασφαλείας η οποία αναφέρει ότι όσα αναφέρονται σε αυτό δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

“Η Υπηρεσία Εσωτερικών Υποθέσεων Σωμάτων Ασφαλείας ανακοινώνει ότι, τα στοιχεία, που αναφέρονται σε δημοσίευμα κυριακάτικης εφημερίδας σχετικά με τη διερεύνηση υποθέσεων πλασματικών εμβολιασμών, δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα”.

Ακολουθήστε το dikastiko.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο στο dikastiko.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ