Τετάρτη 19 Ιουνίου 2024

Γίνετε Διαμεσολαβητής σήμερα και αποκτήστε πρόσβαση σε ένα δυναμικά αναπτυσσόμενο επάγγελμα με πολλαπλά οφέλη

Ο επόμενος κύκλος του προγράμματος Βασικής Εκπαίδευσης Διαμεσολαβητών ξεκινάει στις 29 Μαΐου 2024.

NEWSROOM icon
NEWSROOM
Γίνετε Διαμεσολαβητής σήμερα και αποκτήστε πρόσβαση σε ένα δυναμικά αναπτυσσόμενο επάγγελμα με πολλαπλά οφέλη Promotion Easy Education

Γίνετε Διαμεσολαβητής σήμερα και αποκτήστε πρόσβαση σε ένα δυναμικά αναπτυσσόμενο επάγγελμα με πολλαπλά οφέλη.

  • Υψηλή ζήτηση: Η διαμεσολάβηση έχει θεσμοθετηθεί ως υποχρεωτική διαδικασία για πλήθος υποθέσεων, οδηγώντας σε αυξημένη ζήτηση για διαμεσολαβητές.
  • Γρήγορη επίλυση: Η διαμεσολάβηση προσφέρει ταχύτερες λύσεις σε σύγκριση με την δικαστική διαμάχη, εξοικονομώντας χρόνο και χρήμα για τα εμπλεκόμενα μέρη.
  • Ελάχιστο ψυχολογικό κόστος: Η διαμεσολάβηση προάγει τον σεβασμό και την ειλικρινή επικοινωνία, μειώνοντας το άγχος και την ένταση που συνοδεύουν τις δικαστικές διαμάχες.
  • Ευκαιρίες εξειδίκευσης: Μπορείτε να εξειδικευτείτε σε τομείς όπως οικογενειακές διαφορές, εμπορικές διαφορές, κτηματολογικές διαφορές, κ.α.

Το Κέντρο Εκπαίδευσης Διαμεσολαβητών Βορείου Ελλάδος (ΚΕΔΙΒΕ), υπό την αιγίδα του Δικηγορικού Συλλόγου Βέροιας, προσφέρει:

  • Πιστοποιημένο πρόγραμμα εκπαίδευσης: Το πρόγραμμα Βασικής Εκπαίδευσης Διαμεσολαβητών πληροί όλες τις απαιτήσεις του νόμου 4640/2019 και σας προετοιμάζει πλήρως για τις εξετάσεις πιστοποίησης.
  • Έμπειρους εκπαιδευτές: Η εκπαίδευση παρέχεται από έμπειρους διαμεσολαβητές και νομικούς με πλούσια εμπειρία στον τομέα.
  • Πρακτική εξάσκηση: Το πρόγραμμα περιλαμβάνει ασκήσεις ρόλων, προσομοιώσεις και πρακτικές εφαρμογές, εξασφαλίζοντας την πρακτική σας κατάρτιση.
  • Ευκαιρίες δικτύωσης: Θα έχετε την ευκαιρία να δικτυωθείτε με άλλους υποψήφιους διαμεσολαβητές και επαγγελματίες του χώρου.
  • Δωρεάν Διαμονή: Για συμμετέχοντες όπου ο τόπος διαμονής τους απέχει περισσότερο από 20 χιλιόμετρα από την έδρα του Κ.Ε.ΔΙ.Β.Ε, δωρεάν διαμονή στην Βέροια για όσες μέρες διαρκούν τα δια ζώσης μαθήματα.

Ο επόμενος κύκλος του προγράμματος Βασικής Εκπαίδευσης Διαμεσολαβητών ξεκινάει στις 29 Μαΐου 2024.

Οι θέσεις είναι περιορισμένες!

Μάθετε περισσότερα εδώ

Επικοινωνήστε μαζί μας:

Ακολουθήστε το dikastiko.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο στο dikastiko.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ