Τρίτη 01 Δεκεμβρίου 2020

Γνωστά μπαρ σε Κολωνάκι και Κηφισιά άνοιξαν για.. take away ποτά – Στον εισαγγελέα υπεύθυνοι και ιδιοκτήτες

NEWSROOM icon
NEWSROOM
Γνωστά μπαρ σε Κολωνάκι και Κηφισιά άνοιξαν για.. take away ποτά – Στον εισαγγελέα υπεύθυνοι και ιδιοκτήτες

 

Παρά τις οδηγίες της κυβέρνησης για τη σταδιακή άρση των μέτρων, ο ιδιοκτήτης γνωστού μπαρ-καφέ στο Κολωνάκι αποφάσισε να ανοίξει την επιχείρηση και να σερβίρει ποτά στους παρευρισκόμενους.

Όταν διαπιστώθηκε ότι το κατάστημα ήταν ανοιχτό και άτομα με ποτά στα χέρια βρίσκονταν απ’ έξω, αρχικά συνελήφθη ο προσωρινά υπεύθυνος του καταστήματος και οδηγήθηκε στο τμήμα, ενώ λίγη ώρα αργότερα εμφανίστηκε και ο ιδιοκτήτης.

Σύμφωνα με τις μέχρι τώρα πληροφορίες, η αστυνομία δέχθηκε καταγγελία το βράδυ της Τρίτης ότι έξω από το κατάστημα ήταν τουλάχιστον 15 άτομα με ποτό στο χέρι. Όταν περιπολικό πήγε στο σημείο εντόπισε άτομα να κάθονται πάνω στα πεζούλια που υπάρχουν έξω από το μπαρ -το οποίο ήταν ανοιχτό-, κρατώντας ποτήρια με ποτό.

Σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία και θα οδηγηθούν σήμερα στον εισαγγελέα.

Συγχρωτισμός και στην Κηφισιά με «take away ποτά» και παρέμβαση της αστυνομίας

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι υπεύθυνοι του εν λόγω μπαρ επικοινώνησαν την υπηρεσία «take away ποτά» από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, με αποτέλεσμα μέσα σε λίγη ώρα να προκληθεί συγχρωτισμός. Σχηματίστηκε ουρά και όσοι παραλάμβαναν τα ποτά τους κάθονταν στον περιβάλλοντα χώρο για να τα απολαύσουν.

Αποτέλεσμα ήταν να υπάρξει παρέμβαση της αστυνομίας, άνδρες της οποίας έβαλαν λουκέτο στο κατάστημα, κατόπιν ενημέρωσης από τον δήμαρχο της Κηφισιάς.

Πηγή: cnn.gr – zougla.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο στο dikastiko.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ