Γυναικοκτονία στον Βόλο: Η περιγραφή της 18χρονης κόρης για τη δολοφονία της μητέρας της – ΒΙΝΤΕΟ

Σπάει τη σιωπή της για τη γυναικοκτονία στον Βόλο η μεγαλύτερη κόρη του ζευγαριού η οποία πλέον ζει στη Θεσσαλονίκη.
«Με πήρε ο αδελφός μου τηλέφωνο και μου είπε ”έλα γρήγορα”. Μου λέει ο μπαμπάς σκότωσε τη μαμά». «Και οι δύο φταίνε για εμένα, μας άφησαν στους δρόμους», αναφέρει η ίδια.
Η 18χρονη σημειώνει «Ο μπαμπάς αγαπούσε πολύ τη μητέρα μου». Οι καυγάδες το τελευταίο διάστημα πριν το έγκλημα είχαν αρχίσει να πυκνώνουν επικίνδυνα. Η ίδια δεν έβαζε στο μυαλό της, την τροπή που έμελλε να πάρουν τα πράγματα.
Μετά το έγκλημα ο πατέρας της εξαφανίστηκε σε μια προσπάθεια να αποφύγει τη σύλληψη. Λίγες ώρες μετά ο καθ’ ομολογίαν συζυγοκτόνος μίλησε με την 18χρονη κόρη του.
«Με πήρε τηλέφωνο, μου λέει ”δεν ήθελα να το κάνω αυτό”».
Όπως ανέφερε δεν είχε πάει να δει τον πατέρα της στη φυλακή. Σύμφωνα με την 18χρονη ο πατέρας της δεν είχε σηκώσει ποτέ χέρι, αλλά όπως παραδέχθηκε ήταν πολύ ζηλιάρης.
Η 18χρονη μιλώντας στο MEGA είπε ότι προσπαθεί να γίνει καλύτερα κι ότι της λείπουν οι γονείς της.
Μετά το έγκλημα η 18χρονη πήγε αρχικά με τα αδέρφια της στην αδερφή της μητέρας της στην Σκιάθο. Πλέον προσπαθεί να κάνει ένα νέο ξεκίνημα στο σπίτι της αδερφής του πατέρα της.
Ακολουθήστε το dikastiko.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο στο dikastiko.gr