Τρίτη 25 Ιουνίου 2024

Γυναικοκτονία στους Αγ. Αναργύρους: Τα πρώτα αποτελέσματα από την έρευνα – Οι ενδείξεις και οι παραλείψεις – ΒΙΝΤΕΟ

Από την προκαταρκτική έρευνα προκύπτουν, σε αρχικό στάδιο, ενδείξεις και για το αδίκημα της παράλειψης που έθεσε σε κίνδυνο ανθρώπινες ζωές.

NEWSROOM icon
NEWSROOM
Γυναικοκτονία στους Αγ. Αναργύρους: Τα πρώτα αποτελέσματα από την έρευνα – Οι ενδείξεις και οι παραλείψεις – ΒΙΝΤΕΟ MEGA

Τα πρώτα αποτελέσματα από την προκαταρκτική έρευνα των αξιωματικών της διεύθυνσης εσωτερικών υποθέσεων για την γυναικοκτονία στους Αγίους Αναργύρους.

Όπως μεταδίδει ο ΣΚΑΪ, από την προκαταρκτική έρευνα προκύπτουν, σε αρχικό στάδιο, ενδείξεις και για το αδίκημα της παράλειψης που έθεσε σε κίνδυνο ανθρώπινες ζωές, στους Αγίους Αναργύρους.

Επιπλέον, τα πρώτα αποτελέσματα κάνουν λόγο για παραλείψεις και ολιγωρίες από την αξιωματικό υπηρεσίας και από τον υπό απόταξη σκοπό.

Για την επόπτρια, την οδηγό της αξιωματικού αλλά και τον τηλεφωνητή του κέντρου Άμεσης Δράσης για την ώρα φαίνεται να προκύπτει το αδίκημα της παράβασης καθήκοντος αλλά δεν αποκλείεται στις κατηγορίες να προστεθεί το αδίκημα της παράληψης.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, ο Διοικητής του ΑΤ Αγίων Αναργύρων, που απομακρύνθηκε από τη θέση του, φαίνεται να μην έχει άμεση ευθύνη καθώς ενημερώθηκε για το περιστατικό αμέσως μετά τον θάνατο της κοπέλας.

Γυναικοκτονία στους Αγίους Αναργύρους: Προκύπτουν σαφείς ενδείξεις απραξίας από τον σκοπό του τμήματος

Τα στελέχη διεύθυνσης εσωτερικών υποθέσεων πήραν κατάθεση από τον φίλο της Κυριακής, που ήταν μαζί της όταν έγινε η δολοφονία και από τα όσα είπε, προκύπτουν σαφείς ενδείξεις απραξίας από τον σκοπό του τμήματος ο οποίος περιγράφεται πως δεν ενήργησε σε καμία χρονική φάση για να αποτρέψει την δολοφονία.

Ο σκοπός φέρεται να έμεινε αδρανής και να μη βγήκε καν από το φυλάκιο. Αυτό έγινε μόνο όταν η 28χρονη έπεσε νεκρή μπροστά του, παρά το γεγονός ότι εκλιπαρούσε για βοήθεια τόσο εκείνη όσο και από ο συνοδός της.

Ακολουθήστε το dikastiko.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο στο dikastiko.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ