Πέμπτη 11 Αυγούστου 2022

H οικογένεια Πισπιρίγκου έκανε μήνυση στον γιατρό της Τζωρτζίνας

Νομικά κατά του Ανδρέα Ηλιάδη μέσω της μήνυσης που συντάχθηκε από τον δικηγόρο της οικογένειας Οθωνα Παπαδόπουλο, κινούνται η αδελφή της 33χρονης, Δήμητρα, η μητέρα της Ελένη, ο πατριός και θείος της.

NEWSROOM icon
NEWSROOM
H οικογένεια Πισπιρίγκου έκανε μήνυση στον γιατρό της Τζωρτζίνας eurokinissi

Δεν σταματούν να τρέχουν οι εξελίξεις στο θρίλερ της Πάτρας. Την ώρα που στη Ρούλα Πισπιρίγκου ασκήθηκε νέα δίωξη για τους θανάτους της Μαλένας και της Ίριδας όπως έγραψε το dikastiko.gr, η οικογένεια Πισπιρίγκου περνά στην αντεπίθεση καταθέτοντας μήνυση κατά του Ηλιάδη, του γιατρού της Τζωρτζίνας.

μήνυση κατά Ηλιάδη

eurokinissi

Συγκεκριμένα, στα δικαστήρια της Πάτρας, βρέθηκαν σήμερα Τετάρτη λίγο πριν τις 11 το πρωί η μητέρα και η αδελφή της Ρούλας Πισπιρίγκου. Οι δυο γυναίκες σύμφωνα με πληροφορίες του pelop.gr κατέθεσαν αυτοπροσώπως τη μήνυση σε βάρος του διευθυντή ΜΕΘ Παίδων του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Πατρών, Ανδρέα Ηλιάδη, με αφορμή τις δημόσιες δηλώσεις του πως η οικογένεια – παππούδες -δεν επισκεπτόταν τη Τζωρτζίνα, ενώ νοσηλευόταν στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας.

«Εμείς – και οι δύο οικογένειες – ήμασταν κάτω στο γρασίδι, αφού ο κ. Ηλιάδης μας έδιωχνε από πάνω και μας έλεγε, ότι εκεί δεν είναι πανηγύρι να κάθεστε όλοι απέξω», είναι ο βασικός ισχυρισμός τους όπως είχε αποκαλύψει η εφημερίδα «Πελοπόννησος».

Νομικά κατά του κ. Ηλιάδη μέσω της μήνυση που συντάχθηκε από τον δικηγόρο της οικογένειας Οθωνα Παπαδόπουλο, κινούνται η αδελφή της 33χρονης, Δήμητρα, η μητέρα της Ελένη, ο πατριός και θείος της.

Δήμητρα Πισπιρίγκου

eurokinissi

Μήνυση κατά του Ηλιάδη και από τον Δασκαλάκη

Υπενθυμίζεται ότι μήνυση σε βάρος του γιατρού της  Τζωρτζίνας, Ανδρέα Ηλιάδη, κατέθεσε πριν περίπου δύο εβδομάδες και ο Μάνος Δασκαλάκης για συκοφαντική δυσφήμιση.

Σημειώνεται πως σε διαδικτυακή εκπομπή ο Ανδρέας Ηλιάδης είχε εκφράσει το παράπονό του ότι ο πατέρας της μικρής Τζωρτζίνας, Μάνος Δασκαλάκης, γνώριζε τις υποψίες του γιατρού για εγκληματική ενέργεια αλλά ποτέ δεν τον επισκέφτηκε για το συγκεκριμένο θέμα.

Οι δικηγόροι του Μάνου Δασκαλάκη, Δημήτρης Καράμπελας και Δημήτρης Γεωργακόπουλος, είχαν εκδώσει δελτίο τύπου στο οποίο ανέφεραν:

«Σήμερα υπεβλήθησαν από τον εντολέα μας Εμμανουήλ Δασκαλάκη ενώπιον της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών εγκλήσεις (μηνύσεις) κατά προσώπων, τα οποία το τελευταίο διάστημα, μέσω τηλεοπτικών-διαδικτυακών εκπομπών, τέλεσαν εις βάρος του τα αδικήματα της δημόσιας εξύβρισης, της δημόσιας δυσφήμησης και της δημόσιας συκοφαντικής δυσφήμησης. Για τα σχόλια στα οποία τα πρόσωπα αυτά προέβησαν με αποκλειστικό σκοπό να τον εξυβρίσουν, να τον δυσφημήσουν και να τον συκοφαντήσουν, θα λογοδοτήσουν ενώπιον της Ελληνικής Δικαιοσύνης. Εξυπακούεται πως ανάλογης αντιμετώπισης θα τύχουν και έτερα πρόσωπα τα οποία ήδη έχουν προβεί σε σχετικά σχόλια ή θα προβούν στο μέλλον.

Μάνος Δασκαλάκης μήνυση

eurokinissi

Επαναλαμβάνουμε ότι σύμφωνα με Ν. 4624/2019, η δημοσίευση προσωπικών δεδομένων σε διαδικτυακούς τόπους, αποτελεί επεξεργασία (διάδοση) των δεδομένων αυτών και δεν επιτρέπεται να γίνεται χωρίς τη συγκατάθεση του προσώπου το οποίο αφορά. Ωσαύτως δεν επιτρέπεται σε κανέναν, μέσω οποιουδήποτε μέσου, άρα ούτε και μέσω της τηλεόρασης και του διαδικτύου, η παρουσίαση και δημοσίευση της φωτογραφίας ενός προσώπου σε τρίτους, η επεξεργασία, αναπαραγωγή ή η διάθεση της στο κοινό, καθώς και η αποτύπωση ή η εμφάνιση ή η προβολή της εικόνας κάποιου, χωρίς τη συναίνεση και συγκατάθεση του εικονιζομένου.

Δια της παρούσης ο εντολέας μας δηλώνει για τελευταία φορά ότι δεν συναινεί και εναντιώνεται ρητώς στη δημοσίευση εφεξής των φωτογραφιών τόσο του ιδίου, όσο και των τριών χαμένων τέκνων του, σε οποιαδήποτε μορφή. Επιφυλάσσεται δε για την υποβολή σχετικών μηνύσεων σε περίπτωση μη συμμόρφωσης προς την επιθυμία του αυτή».

Ακολουθήστε το dikastiko.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο στο dikastiko.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ