Παρασκευή 03 Δεκεμβρίου 2021

HuffPostGreece και dikastiko.gr ενώνουν δυνάμεις

Συμφωνία ανάδειξης περιεχομένου στο χώρο της Δικαιοσύνης.

NEWSROOM icon
NEWSROOM
HuffPostGreece και dikastiko.gr ενώνουν δυνάμεις

Σε συνεργασία ανάδειξης περιεχομένου προχωρούν η HuffPost Greece και το dikastiko.gr, ενώνοντας δυνάμεις προσφέροντας ενημέρωση με εγκυρότητα και αμεσότητα στον εξαιρετικά σημαντικό τομέα του δικαστικού ρεπορτάζ.

Δύο Μέσα Ενημέρωσης που διακρίνονται για την αμεροληψία και την αντικειμενικότητα στη ματιά τους, με ισχυρή παρέμβαση στο χώρο της ψηφιακής δημοσιογραφίας, θα διασφαλίσουν από κοινού την ανάδειξη των αποφάσεων της Δικαιοσύνης σε μεγάλες υποθέσεις που απασχολούν την κοινή γνώμη.

Η HuffPost Greece ξεχωρίζει όχι μόνο για την αναλυτική κάλυψη της ελληνικής και διεθνούς ειδησεογραφίας, αλλά και για τις απόψεις που καταθέτουν καθημερινά συντάκτες και εκατοντάδες αρθρογράφοι μέσα από Blogs – κάτι που αποτελεί παράδοση και ταυτοτικό στοιχείο. Το dikastiko.gr αποτελεί τον πρώτο πυλώνα δικαστηριακής ενημέρωσης που δημιούργησαν ορισμένοι από τους τους σημαντικότερους επαγγελματίες δημοσιογράφους – δικαστικούς συντάκτες της χώρας.

Η νέα συνεργασία βασίζεται στην συναντίληψη για τον τρόπο άσκησης της δημοσιογραφικής λειτουργίας, με κοινή δέσμευση για καταγραφή και ερμηνεία των γεγονότων με ψυχραιμία, ακρίβεια και αντικειμενικότητα.

Ακολουθήστε το dikastiko.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο στο dikastiko.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ