Πέμπτη 23 Μαϊου 2024

Η Έλενα Τζούλη ανέλαβε την οικογένεια της δολοφονημένης Κυριακής Γρίβα – Δηλώνει παράσταση πολιτικής αγωγής

"Κατά το στάδιο της Ανάκρισης θα διερευνηθεί και το έγκλημα της ανθρωποκτονίας δια παραλείψεως, σε βάρος όσων Κρατικών Οργάνων ευθύνονται για την στυγνή δολοφονία", τονίζεται στην ανακοίνωση.

NEWSROOM icon
NEWSROOM
Η Έλενα Τζούλη ανέλαβε την οικογένεια της δολοφονημένης Κυριακής Γρίβα – Δηλώνει παράσταση πολιτικής αγωγής (ΚΩΣΤΑΣ ΤΖΟΥΜΑΣ/EUROKINISSI)

Την υπεράσπιση της οικογένειας της άτυχης Κυριακής Γρίβα που δολοφονήθηκε έξω από το ΑΤ των Αγίων Αναργύρων, από τον 39χρονο, ανέλαβε η Έλενα Τζούλη, η οποία, δηλώνει παράσταση πολιτικής αγωγής.

Όπως επισημαίνει στην ανακοίνωσή της, “Κατά το στάδιο της Ανάκρισης θα διερευνηθεί και το έγκλημα της ανθρωποκτονίας δια παραλείψεως, σε βάρος όσων Κρατικών Οργάνων ευθύνονται για την στυγνή δολοφονία”.

Την υπεράσπιση της Κυριακής ανέλαβε η Έλενα Τζούλη: Ολόκληρη η ανακοίνωση

“Σήμερα η Οικογένεια της δολοφονηθείσας Κυριακής Γρίβα θα δηλώσει Παράσταση Πολιτικής Αγωγής για την Υποστήριξη της Κατηγορίας ενώπιον της 25ης Ανακρίτριας Αθηνών.

Κατά το στάδιο της Ανάκρισης θα διερευνηθεί και το έγκλημα της ανθρωποκτονίας δια παραλείψεως, σε βάρος όσων Κρατικών Οργάνων ευθύνονται για την στυγνή δολοφονία. 

Γυναικοκτονία στους Αγίους Αναργύρους

(ΚΩΣΤΑΣ ΤΖΟΥΜΑΣ/EUROKINISSI)

 
Στο ίδιο πλαίσιο, θα υποβληθούν αιτήματα σε όλες τις συναρμόδιες Αρχές, συμπεριλαμβανομένης της Διεύθυνσης Εσωτερικών Υποθέσεων της ΕΛ.ΑΣ., για την πλήρη διαλεύκανση όλων των πτυχών της Υπόθεσης κατά Παντός Υπευθύνου.

Oι Συνήγοροι Υπεράσπισης της Κατηγορίας για την Οικογένεια της δολοφονηθείσας Κυριακής Γρίβα”.

Ακολουθήστε το dikastiko.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο στο dikastiko.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ