Σάββατο 23 Οκτωβρίου 2021

Η Κρατική Όπερα της Βιέννης ακόμα και την ώρα του μακελειού έδωσε τον δικό της “ρυθμό” (ΒΙΝΤΕΟ)

Τα όσα έγιναν την Δευτέρα το βράδυ αποτέλεσαν ένα βαρύ πλήγμα στο αίσθημα ασφάλειας των ανθρώπων που ζουν στην πρωτεύουσα της Αυστρίας. Αλλά απ΄ότι φαίνεται ακόμα και σε αυτή την περίσταση το Αυστριακό φλέγμα δεν νικήθηκε.

NEWSROOM icon
NEWSROOM
Η Κρατική Όπερα της Βιέννης ακόμα και την ώρα του μακελειού έδωσε τον δικό της “ρυθμό” (ΒΙΝΤΕΟ)

Τα όσα έγιναν την Δευτέρα το βράδυ αποτέλεσαν ένα βαρύ πλήγμα στο αίσθημα ασφάλειας των ανθρώπων που ζουν στην πρωτεύουσα της Αυστρίας.

Αλλά απ΄ότι φαίνεται ακόμα και σε αυτή την περίσταση το Αυστριακό φλέγμα δεν νικήθηκε.

Χαρακτηριστική είναι η αντίδραση από μουσικούς της Κρατικής Όπερας της Βιέννης, οι οποίοι συνέχιζαν να παίζουν, αφότου οι υπεύθυνοι ενημέρωσαν τους θεατές ότι δεν ήταν ασφαλές να φύγουν, καθώς ένας ένοπλος κυκλοφορούσε ελεύθερος έξω.

Μια εκπρόσωπος τύπου της Κρατικής Όπερας της Βιέννης εξήγησε πως η διεύθυνση ενημερώθηκε από την Αστυνομία στο διάλειμμα της χθεσινής παράστασης με τις όπερες «Cavalleria Rusticana» και «Pagliacci» ότι έξω από το κτίριο, στο κέντρο της πόλης, εκτυλίσσονταν επιθέσεις.

Τα εισιτήρια για τη χθεσινή παράσταση είχαν εξαντληθεί, με ένα κοινό 1.000 ανθρώπων να έχει σπεύσει να τη δει, την παραμονή της εφαρμογής ενός νέου lockdown εξαιτίας της πανδημίας Covid-19.

Ακολουθήστε το dikastiko.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο στο dikastiko.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ