Η νομολογία του ΣτΕ στο μικροσκόπιο: Επιστημονική εκδήλωση στον Δικηγορικό Σύλλογο Αθηνών
Η εκδήλωση εστιάζει στις «Σημαντικές αποφάσεις του Συμβουλίου της Επικρατείας το έτος 2025», επιχειρώντας μια ανασκόπηση των κρίσιμων νομολογιακών εξελίξεων που σημάδεψαν την περασμένη χρονιά
(ΣΩΤΗΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ/EUROKINISSI) Η Εταιρεία Διοικητικών Μελετών διοργανώνει επιστημονική εκδήλωση με ιδιαίτερο ενδιαφέρον για τον νομικό κόσμο, την Τετάρτη 21 Ιανουαρίου 2026 και ώρα 18:00, στην αίθουσα τελετών του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών (Ακαδημίας 60).
Κεντρικό θέμα της συνάντησης είναι οι «Σημαντικές αποφάσεις του Συμβουλίου της Επικρατείας το έτος 2025», μια θεματική που αναμένεται να αναδείξει τις κρίσιμες νομολογιακές εξελίξεις της χρονιάς που πέρασε.
Στο βήμα των ομιλητών θα βρεθούν:
- Η Ευγενία Πρεβεδούρου, Καθηγήτρια της Νομικής Σχολής ΑΠΘ.
- Ο Νικόλαος Βαγιωνάκης, Πάρεδρος του Συμβουλίου της Επικρατείας.
Μετά το πέρας της επιστημονικής συζήτησης, θα πραγματοποιηθεί η καθιερωμένη κοπή της βασιλόπιτας της Εταιρείας.
Το Διοικητικό Συμβούλιο, με επικεφαλής τον Πρόεδρο και Επίτιμο Πρόεδρο του ΣτΕ, Δημήτριο Σκαλτσούνη, την Αντιπρόεδρο Σταυρούλα Κτιστάκη και τη Γενική Γραμματέα Φερενίκη Παναγοπούλου, εύχεται στα μέλη και τους φίλους Υγεία και Ευημερία για το 2026.
Στους συμμετέχοντες θα χορηγηθεί βεβαίωση παρακολούθησης.
Ακολουθήστε το dikastiko.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο στο dikastiko.gr

