Πέμπτη 18 Αυγούστου 2022

Η οργάνωση “Χιλιάδες Ήλιοι της Νύχτας” ανέλαβε την ευθύνη για τη φωτιά στη Real Group

Η οργάνωση αναφέρεται στην εργαζόμενη που βρισκόταν εκείνη την ώρα εντός του κτιρίου, ζητώντας μάλιστα συγγνώμη για την ταλαιπωρία που υπέστη.

NEWSROOM icon
NEWSROOM
Η οργάνωση “Χιλιάδες Ήλιοι της Νύχτας” ανέλαβε την ευθύνη για τη φωτιά στη Real Group eurokinissi

Την ευθύνη για την καταστροφική πυρκαγιά στο κτίριο της Real Group ανέλαβε η οργάνωση «Χιλιάδες Ήλιοι της Νύχτας» η οποία υποστηρίζει ότι στόχος ήταν να γίνει μια συμβολική επίθεση και ζήτησαν συγγνώμη από την εργαζόμενη ηχολήπτρια του κτιρίου για την ταλαιπωρία που υπέστη.

Με δημοσίευση σε ιστοσελίδα του αντιεξουσιαστικού χώρου, η οργάνωση σημειώνει ότι η επίθεση στη Real Group ήταν αφιερωμένη στον αναρχικό απεργό πείνας Γιάννη Μιχαηλίδη και τον Βασίλη Μάγγο που συμπληρώθηκαν δύο χρόνια από το θάνατό του.

«Η δράση μας ήταν σχεδιασμένη με τέτοιο τρόπο ώστε να μην κινδυνέψει καμία ανθρώπινη (ή μη) ζωή όπως περαστικού, κατοίκου, ζώου ή εργαζόμενου/εργαζόμενης, όπως και έγινε», σημειώνει.

Παράλληλα, αναφέρονται στην εργαζόμενη που βρισκόταν εκείνη την ώρα εντός του κτιρίου, ζητώντας μάλιστα συγγνώμη για την ταλαιπωρία που υπέστη.

Φωτιά στη Real

eurokinissi

«Για την οποιαδήποτε ταλαιπωρία της εργαζόμενης ηχολήπτριας του κτηρίου λόγω της δολοφονικής αμέλειας των αφεντικών της να μην προνοήσουν για εύκολες διαφυγές του κτιρίου επαρκώς, θα ζητήσουμε ένα δημόσιο συγγνώμη από την ίδια αποκλειστικά, λέγοντας απολογιστικά δημόσια και ταπεινά ότι σκοπός μας ήταν να γίνει μια συμβολική επίθεση» σημειώνουν και προσθέτουν:

«Έτσι κι αλλιώς εμείς γνωρίζαμε τις προδιαγραφές της δράσης μας και ότι αυτό δεν θα έβαζε σε ρίσκο κάποιον αθώο άνθρωπο σε ένα τσιμεντένιο κτήριο μπροστά από τη λεωφόρο Κηφισίας στο Μαρούσι».

«Και για να ξεκαθαρίσει το τοπίο, να απαντήσουμε ότι αν θέλαμε να σκοτώσουμε όπως παρουσιάζει η “4η εξουσία” δηλαδή τα εκτελεστικά όργανα του ψέματος του κράτους, που είναι οι δημοσιογράφοι, θα ερχόμασταν ένα πρωινό με πλήθος εργαζόμενων να βρίσκονται εντός των γραφείων και θα αφήναμε τον μηχανισμό. Αλλά επειδή πολύ απλά δεν είχαμε και δεν έχουμε τέτοιο σκοπό να βάλουμε σε κίνδυνο άσχετους ανθρώπους, προφανώς για όλους τους λόγους του κόσμου δεν το επιλέξαμε» συμπληρώνουν στην ανάρτηση.

Ακολουθήστε το dikastiko.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο στο dikastiko.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ