Η Συντονιστική Προέδρων Δικηγορικών Συλλόγων για το τραγικό εργατικό δυστύχημα στα Τρίκαλα
Μεταφέρει τα συλλυπητήριά της και υπογραμμίζει την ανάγκη ενίσχυσης της Επιθεώρησης Εργασίας και των ελεγκτικών μηχανισμών της χώρας
(ΘΑΝΑΣΗΣ ΚΑΛΛΙΑΡΑΣ/EUROKINISSI) Η Συντονιστική Επιτροπή της Ολομέλειας των Προέδρων των Δικηγορικών Συλλόγων Ελλάδας εκφράζει τα ειλικρινή συλλυπητήρια στις οικογένειες των εργατριών που έχασαν τη ζωή τους στο τραγικό εργατικό ατύχημα που συνέβη σήμερα στα Τρίκαλα και συμπαρίσταται σε όλους τους τραυματίες.
Το πολύνεκρο αυτό εργατικό ατύχημα αναδεικνύει με τον πιο δραματικό τρόπο τους τεράστιους κινδύνους που υπάρχουν στους χώρους εργασίας για τους εργαζόμενους.
Χωρίς να προκαταλαμβάνεται η έρευνα των αρμοδίων Αρχών για το συγκεκριμένο ατύχημα, η παρατηρούμενη αύξηση των εργατικών ατυχημάτων στη χώρα επιβάλλει να δοθεί άμεσα από την Πολιτεία η πρέπουσα σημασία στα μέτρα ασφαλείας στους χώρους εργασίας, να ενισχυθεί η Επιθεώρηση Εργασίας και όλοι οι ελεγκτικοί μηχανισμοί και να επανεξετασθούν όλες οι ρυθμίσεις που οδηγούν σε απάνθρωπη και εξαντλητική αύξηση του ρυθμού και της έντασης της εργασίας.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Τριήμερο δημοτικό πένθος εισηγείται ο Δήμαρχος Τρικκαίων Η φονική έκρηξη στη «Βιολάντα» και τα κρίσιμα ερωτήματα που ερευνούν οι Αρχές Νέος ΚΟΚ: Συνεχίζονται οι σαρωτικοί έλεγχοι σε οδηγούς και επιβάτες δικύκλων Με το χάλκινο μετάλλιο επέστρεψε η Εθνική Πόλο στην Ελλάδα – ΕΙΚΟΝΕΣ Χίος: Στο Τμήμα μεθυσμένος οδηγός, προκάλεσε φθορές σε περιπολικόΑκολουθήστε το dikastiko.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο στο dikastiko.gr

