Δευτέρα 05 Δεκεμβρίου 2022

Ίδρυμα Τσάτσου – Syntagma Watch: “Η δημοσιογραφική ελευθερία και οι εχθροί της”

Δημόσια συζήτηση για τα εμπόδια στην ελεύθερη δημοσιογραφία και την επίδρασή τους στην άσκηση του δημοσιογραφικού λειτουργήματος και την ποιότητα της ενημέρωσης.

NEWSROOM icon
NEWSROOM
Ίδρυμα Τσάτσου – Syntagma Watch: “Η δημοσιογραφική ελευθερία και οι εχθροί της” Syntagma Watch

Με μήνυμα «Οι νέοι έχουν φωνή. Οι νέοι αποκτούν γνώση. Στο Syntagma Watch κάνουμε τη φωνή πιο δυνατή! Κάνουμε τη γνώση πιο ισχυρή!» διοργανώνεται σήμερα εκδήλωση με θέμα «Η δημοσιογραφική ελευθερία και οι εχθροί της».

Ειδικότερα, το Κέντρο Ευρωπαϊκού Συνταγματικού Δικαίου – Ίδρυμα Θεμιστοκλή και Δημήτρη Τσάτσου, σε συνεργασία με το Παρατηρητήριο Συνταγματικών & Θεσμικών Εξελίξεων Syntagma Watch διοργανώνουν σήμερα από τις 17.00 έως τις 19.00 δημόσια συζήτηση για τα εμπόδια στην ελεύθερη δημοσιογραφία και την επίδρασή τους στην άσκηση του δημοσιογραφικού λειτουργήματος και την ποιότητα της ενημέρωσης. Η εκδήλωση πραγματοποιείται στον Δικηγορικό Σύλλογο Αθηνών, Ακαδημίας 60.

Χαιρετισμό θα απευθύνει ο πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών, Δημήτρης Βερβεσός, ενώ θα ακολουθήσει σύντομη εισαγωγή του Καθηγητή Ξενοφώντα Κοντιάδη, Προέδρου του Κέντρου Ευρωπαϊκού Συνταγματικού Δικαίου.

Ομιλητές είναι:

Σπυρίδων Γεωργουλέας, Εφέτης

Αντώνης Παπαγιαννίδης, Δημοσιογράφος, Δικηγόρος

Αγγελική Σπανού, Δημοσιογράφος

Γιάννης Τασόπουλος, Καθηγητής Δημοσίου Δικαίου ΕΚΠΑ

Ελίζα Τριανταφύλλου, Δημοσιογράφος

Συντονίζει η Αλκμήνη Φωτιάδου, Διδάκτωρ Συνταγματικού Δικαίου, Δικηγόρος

Η εκδήλωση προβάλλεται και διαδικτυακά, στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης του Κέντρου Ευρωπαϊκού Συνταγματικού Δικαίου – Ιδρύματος Θεμιστοκλή και Δημήτρη Τσάτσου (Facebook, YouTube) και του Syntagma Watch (Facebook, YouTube).

Ακολουθήστε το dikastiko.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο στο dikastiko.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ