Δευτέρα 24 Ιουνίου 2024

Ηλεία: Μαθήτρια κατήγγειλε εκπαιδευτικό για σεξουαλική παρενόχληση σε σχολείο – Διατάχθηκε ΕΔΕ

Η έρευνα διεξάγεται με μυστικότητα και εχεμύθεια, με σκοπό να προστατευθούν οι ταυτότητες των εμπλεκομένων ατόμων αλλά και τα στοιχεία της έρευνας.

NEWSROOM icon
NEWSROOM
Ηλεία: Μαθήτρια κατήγγειλε εκπαιδευτικό για σεξουαλική παρενόχληση σε σχολείο – Διατάχθηκε ΕΔΕ freepik

Μία σοβαρή καταγγελία για σεξουαλική παρενόχληση μαθήτριας από εκπαιδευτικό σε σχολική μονάδα δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης στην Ηλεία, ερευνάται από τις Αρχές.

Σύμφωνα με πληροφορίες του patrisnews.gr, ο εκπαιδευτικός φέρεται να παρενόχλησε σεξουαλικά τη μαθήτρια του στο σχολείο στο οποίο εργάζεται. Η καταγγελία έλαβε χώρα πριν από μερικούς μήνες, ωστόσο η διοικητική εξέταση της υπόθεσης βρίσκεται ακόμη σε εξέλιξη.

Αξίζει να σημειωθεί πως οι καταγγελίες εστάλησαν με επιστολές στη διεύθυνση του σχολείου και στη Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ν. Ηλείας από άγνωστο αποστολέα ενώ έφεραν πληροφορίες για το συμβάν. Αμέσως μετά την εξέταση του περιεχομένου, οι αρμόδιες σχολικές αρχές αποφάσισαν να διατάξουν ένορκη διοικητική εξέταση για τη διαλεύκανση της υπόθεσης.

Η έρευνα αυτή τη στιγμή διεξάγεται με μυστικότητα και εχεμύθεια, με σκοπό να προστατευθούν οι ταυτότητες των εμπλεκομένων ατόμων αλλά και τα στοιχεία της έρευνας.

Ακολουθήστε το dikastiko.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο στο dikastiko.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ