Ίλιον: Ανήλικος γρονθοκόπησε οδηγό λεωφορείου
Τόσο ο οδηγός, όσο και ανήλικος οδηγήθηκαν στο αστυνομικό τμήμα Ιλίου, όπου αλληλομυνήθηκαν.

Περιστατικό ξυλοδαρμού φέρεται να σημειώθηκε στο Ίλιον, όταν ένας ανήλικος και ένας οδηγός λεωφορείου πιάστηκαν στα χέρια. Το περιστατικό σημειώθηκε μέσα στο λεωφορείο 719 που εκτελεί το δρομολόγιο Παλατιανή – Σταθμός Λαρίσσης.
Ο 16χρόνος, έτρεξε από τη στάση πίσω από το λεωφορείο προκειμένου να το προλάβει. Σύμφωνα με την ΕΡΤ, σε μια προσπάθεια να προλάβει τις πόρτες ανοιχτές, ο ανήλικος πέταξε ένα ζευγάρι παντόφλες προς το μέρος του λεωφορείου, ο οδηγός αντιλήφθηκε το θόρυβο και σταμάτησε προκειμένου να δει τη συμβαίνει, ενώ στη συνέχεια προχώρησε σε παρατήρηση προς το νεαρό, κάτι που ήταν αρκετό για να ξεκινήσει η μεταξύ τους λογομαχία, η οποία τελικά οδήγησε σε γρονθοκόπημα του νεαρού, προς τον οδηγό.
Μετά τα χτυπήματα που δέχτηκε ο οδηγός, έκλεισε όλες τις πόρτες του λεωφορείου και κάλεσε την άμεση δράση. Τόσο ο οδηγός, όσο και ανήλικος οδηγήθηκαν στο αστυνομικό τμήμα Ιλίου, όπου αλληλομυνήθηκαν.
Ακολουθήστε το dikastiko.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο στο dikastiko.gr