Πέμπτη 29 Φεβρουαρίου 2024

Ηλιόπουλος: Οι πολίτες βιώνουν την εξαπάτηση του Power pass και ο κ. Μητσοτάκης τους διαψεύδει αλαζονικά – BINTEO

"Δεν αξίζει στον ελληνικό λαό ένας πρωθυπουργός τόσο άσχετος με την πραγματικότητα" τόνισε ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ

NEWSROOM icon
NEWSROOM
Ηλιόπουλος: Οι πολίτες βιώνουν την εξαπάτηση του Power pass και ο κ. Μητσοτάκης τους διαψεύδει αλαζονικά – BINTEO syriza

Kαυτηριάζοντας τις δηλώσεις του πρωθυπουργού για το Power pass o Νάσος Ηλιόπουλος τόνισε ότι «την ώρα που οι πολίτες βιώνουν για μια ακόμη φορά την εξαπάτηση του κ. Μητσοτάκη, εκείνος βγαίνει και τους προσβάλλει».

Σε μαγνητοσκοπημένη δήλωσή του ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ, παραθέτει τα εξής στοιχεία: «Από τα 4,2 εκατ. νοικοκυριά, 1,7 εκατ. νοικοκυριά δεν πήραν ούτε ευρώ. Και οι υπόλοιποι πήραν ψίχουλα ως επιστροφή αφού μεσοσταθμικά η ενίσχυση είναι μόλις 17 ευρώ/ μήνα».

«Ο κ. Μητσοτάκης έχει σπάσει κάθε ρεκόρ αλαζονείας. Νομίζει ότι θα συνεχίσει να εξαπατά τον ελληνικό λαό για πάντα. Έχει διαλύσει τον οικογενειακό προϋπολογισμό μέσω της ΔΕΗ και των έμμεσων φόρων στα καύσιμα και στα βασικά ήδη διατροφής», υπογραμμίζει, σχολιάζοντας ότι «επιστρέφει στους πολίτες το ένα από τα δέκα που κλέβει, και μιλάει και από πάνω για αποκατάσταση της αδικίας».

«Η αδικία, όμως, είναι ο ίδιος. Δεν αξίζει στον ελληνικό λαό ένας πρωθυπουργός τόσο άσχετος με την πραγματικότητα», καταλήγει ο Ν. Ηλιόπουλος.

Ακολουθήστε το dikastiko.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο στο dikastiko.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ